Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradziłam chłopaka po pijaku

Polecane posty

Gość gość

na wstępie zaznaczę, że wiem jak okropne jest to co zrobiłam i możecie nazywać mnie jak chcecie. mam dwadzieścia parę lat, studiuję. od czterech m-cy kręcę z moim przyjacielem, jest między nami bardzo poważnie (mówimy sobie słodkie rzeczy, że nam na sobie zależy itp, on jest naprawdę świetnym facetem). kilka dni temu poszliśmy razem w charakterze pary (chociaż oboje boimy się przyznać do naszych uczuć - on jest nieśmiały i boi się zaangażować, a mój ostati związek wiązał się z przemocą i podoba mi się tak, jak jest), było dużo alkoholu i mnóstwo (ok 100) ludzi, a od czasu kiedy piłam ostatni raz minęło sporo czasu więc jak się domyślacie bardzo szybko doprowadziłam sie, z pomocą "mojego" chłopaka, do takiego stanu, że przestałam się kontrolować i stało się, nie wiem nawet kiedy na jego oczach całowałam i obmacywałam się z przypadkowym chłopakiem kompletnie o tym nie myśląc. potem odprowadził mnie do pokoju hotelowego, ale zaczęłam trzeźwieć i zdawać sobie sprawę z tego co się stało i wyrzuciłam go za drzwi. nad ranem od razu przeprasiłam go za wszystko, mówiąc, zgodnie z prawdą, że to tamten wszystko zaczął a ja byłam w takim stanie że nie miałam jak zrobić cokolwiek i że strasznie tego żałuje. on oczywiście, rozumiem go, nie uważa tego za prawdę, nie rozumie, że nie chciałam tego wszystkiego i że czuję coś do niego. chcę przeczytać wasze opinie na ten temat , bo z jednej strony uważam, że to głównie moja wina, z drugiej nie mogę przestać myśleć o tym, że gdyby to on był w takim stanie jak ja to nie doprowadziłabym do tego, żeby zacżęła całować go obca kobieta. nie chcę go stracić, ale nie chcę go też krzywdzić, wiem, że on bardzo cierpi a przez to ja też - nie jem, nie śpię, nie mogę przestać płakać i się obwiniać. pomóżcie.

Gość bol dópy
Napij się więcej :- P

Gość young_son_of_svarog
Moim zdaniem nie zasługujesz nawet na 1% szacunku.Zniszczyłaś porządnego chłopa.

Gość gość
nie zasługujesz na niego mam nadzieję że do cb nie wróci