Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutelka456

TEŚCIOWA wredna KrowA

Polecane posty

Gość Nutelka456

Nie wytrzymam już z tą kobietą! Jestem po slubie 3 lata. Mam 2 letnią córeczkę. Mieszkam niestety z teściowa. Utrzymujemy sie sami. Ona jest sama,moj tesc zmarl wiele lat temu. Ona jest taka fałszywa. Niby do rany przyloz przy ludziach a za plecami zmija. Przyklady: -Przewiesza moje pranie -Grzebie nam po szafkach -Wyrzuciła moje ubrania które jej zdaniem byly do niczego -Slyszalam jak mowila o mnie grubaska -Powiedziała ze nie potrafię wychowac dziecka -Wszystko musi wiedziec. Co mała jadla,pila,ile spala i jak jest ubrana -Dzis przyczepila sie ze zle otwieram worek z chleba -Po swojemu karmi moje dziecko gdy ja nie widze(chalwa,kielbasa itd.) -Rano posprzątalam cały dom a ona teraz poprawia -Zagląda mi do prania -Wchodzi w nocy do naszej sypialni pod pretekstem ze chce sprawdzić czy mała się nie odkrywa To tylko kilka z miliona przykładów.

Gość gość
wyprowadźcie się

Gość gość
Oj znam ten ból. Jedyna rada wyprowadzić się. Ja tez zawsze byłam ta najgorsza.

Gość gość
Dawaj dalej!

Gość gość
No to Ci współczuję. Od razu tekst, ślij, po co teściowa to robi jak ja to już zrobiłam. Mała śpi i niech teściowa nie wchodzi, bo może nas zastać w sytuacji intymnej...

Gość gość
Gdybym wiedziała , że "mamusia" ma tyle energii i chęci posprzatać cały dom, tobym się poopalała. Niech "mamusia się tak nie fatyguje" już posprzatane"P

Gość gość
Współczuję bardzo!! Odciąć się, wyprowadzić i zostawić krowę na pastwę losu!!

Gość gość
Zapytać na drugi dzień " czy mamusia ma też dziś tyle energii jak wczoraj", żeby posprzatać dom, bo bez sensu robić to po mnie:P Ja sobie w tym czasie poczytam":D. I zapytać "mamusię" wprost, czy chce zostać Twoją "gosposią domową", bo Tobie to odpowiada, ja tak zrobiłam.

Gość gość
teściowa robi co chce a raczej uważa za stosowne bo to jej dom a tobie jak nie pasi to fora ze dwora na swoje a tak a pro po, to dlaczego nie mieszkasz u swojej cudownej mamusi która tego wszystkiego oczywiście nie robi?

Gość gość to ja autorka
Po pierwsze to nasz dom gdyz przepisala go nam Babcia mojego męża. Po drugie to nie jest az tak ze jej nienawidzę. Po prostu mam dosc. Wiem ze bardzo kocha wnuczke i chce dla niej jak najlepiej. Tylko ze ona uwaza ze wszystko wie lepiej,super wychowala swoje dzieci a ja nic nie wiem. Kobieta ma 50 lat a zachowuje sie jakby miala 90. Chodzi w starych ciuchach z gniazdem na głowie bo na wszystko jej szkoda kasy. Nie ma przyjaciol. Nie ma co robić i wyzywa sie na nas a dokladnie na mnie. Zawsze wszystko robie nie tak. Przez nią z otwartej i odwaznej zadbanej kobiety zrobilam sie grubym klebkiem nerwow.