Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senthara

Jutro zaczynam pracę...

Polecane posty

Gość Senthara

Witam, jutro no w sumie pierwszego zaczynam pracę i prawdę mówiąc jestem przerażona. Może ktoś z was coś podpowie jak sobie z tym radzić. Nie jestem typem wesołej i spontanicznej osoby raczej wolę ciszę i samotnie z książką w dłoni ale nie pracę w zespole i to dość sporym. Pracował z was ktoś może w McDonaldzie? Jak to wygląda z waszego punktu widzenia bo osobiście jestem przerażona..

Gość gość
Ach ten McDonald... :)

Gość gość
Ja pracowałam w zespole kiedyś ale byłam liderem tego zespołu więc w takim układzie było mi dość dobrze dopóki firma nie wymieniła starego na nowy narybek, bo wówczas pałka sie przegła i podanie na biurku szefa wylądowało. Ale w donaldzie to chyba nie da się być szefem:O?

Gość gość
ja nigdy nie chcę iść do nowego miejsca pracy:-) nie chce i idę ,najpierw jest ciężko a potem jak po maśle ,i tak jest wszędzie ,najgorzej odnaleźć się wśród wrednych bab i z trudniejszymi przypadkami trzeba się dłużej pobawić żeby wiedziały co można a co nie,ale może tam ich nie ma ,znam jedną stamtąd i chyba nie było żle

Gość Senthara
No wiecie panicznie się tego boje bo słyszałam właśnie wiele złego o tym miejscu jak chodzi o pensję, pracowników, a raczej pracodawców.