Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

To złe, że ludzie się zmieniają.

Polecane posty

Wy też czujecie uczucie zawodu, gdy widzicie w jaki sposób zmienili się znani wam ludzie? Ja często mam tak, że gdy myśle o osobach w moim wieku, albo nieco starszych a czasem też młodszych, których znałam mając powiedzmy 16-18 lat, to jestem ostro zawiedziona tym, co się z nimi stało, co z nich wyrosło. :P niesamowite, że kilka lat życia potrafi tak zmienić niektórych ludzi - sprawdzić, by to co kiedys deklarowali z całym przekonaniem stało się dla nich nieważne, żeby tak bardzo zmieniły się priorytety życiowe, podejście do życia....

Często jest tak, że jakaś osoba jest już zupełnie inna osobą niż w czasach, gdy ją polubiłam, i nie wiem, czy gdybym poznała ja dziś, to w ogóle zaprzyjaźniłabym się z kimś takim. :P

Gość gość
masz na myśli ludzi, którzy "wyrośli" z metalu i stali się dresiarzami? Też znam wielu takich.

Nie zawsze to złe że ktoś się zmieni. Jeżeli na lepsze, to przecież dobrze. ;)

nie dresiarzami, nie znam nikogo kto z metala stał by się dresiarzem raczej idą w strone takiej nudnej normalności, hipsterstwa, nie są takimi szalonymi osobami jak kiedyś. Ale nie chciałam tu dyskutować o metalu, tylko ogólnie pożalić się o tych zmianach, o tym złym działaniu czasu na ludzi, przemijaniu tego co fajne :P

Gość gość
mój brat tak sie zmienił że mi z tym cięzko :( był taki fajny a zrobił sie patologiczny..miał powody,ale mimo wszystko wiadomo,dalej go kocham ale juz sie z nim tak nie dogaduje i podobnie jego kolega,był kiedyś fajny a teraz jest cpunem i zlodziejem za to ludzie z mojej pdostawowki zdziwiliby sie na pewno,ze taka kujonica jak ja porzuciła studia i ogólnie słabo sie uczyłam