Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EkstraSuper

jak oceniacie me szanse?

Polecane posty

Gość gość
Na parobka przy żniwach możesz aplikować

Gość gość
a co to zła praca? dostaniesz deputat na mąke, zdobędziesz uprawnienia na bizona i kose, wiele bram Ci sie otworzy :)

Gość gość
Możesz rozkręcić własny biznes. Pomyśl nad handlem pasikonikami. Podobno dochodowy temat

Gość gość
Bo rynek na ślimaki jest już zajęty, a pasikonia zawsze do afryki opchniesz. Oni lubią jeść pieczone

>>>chce w mieście, mam średnie wykształcenie<<< x A ja chcę wygrać milion w totka. x Jak wreszcie wyślę kupon, to będę miał większe szanse :P, od MOŚKA BEZ WYKSZTAŁCENIA :(.

Gość gość
ja chciałeś dobrą pracę i dobrze płatną trzeba było kończyć zawodową w kierunku budowlanym i masz 3000zł miesięcznie i ciało greckiego boga gratis

Gość gośćeff
Możesz zatrudnić sie jako furman i brać zlecenia na przewozy gruzu, węgla. W urzędzie myśle że bez problemu uzyskasz dofinansowanie na konia a wóz weźmiesz w GSie w leasing.

>>>Misiek, daj nadzieje, nie chce totka<<< x Ty nie masz nadziei :(. x Na rynku pracy jesteś wart prawie tyle samo, co głąb po gimnazjum. x Każdy absolwent zawodówki, znajdzie pracę szybciej od Ciebie :(.