Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj syn jest gejem pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj syn (lat 16) oznajmil mi (wychowuje go sama od urodzenia) ze jest gejem. Ze mam to zaakceptowac bo mnie kocha i woli mnie nie oklamywac. wiem ze postapil dobrze ze mi powiedzial ale....no wlasnie ale.....kolezanki rodzina.....rany boje sie ze zostaniemy okrzyknieci zboczencami ze strace prace itp kocham syna. zawsze bawil sie lalkami...to mu je kupowalam....przebieral je...czesal. dziwne bylo to ze chcial dwoch kenów :-( czy to moja wina?

Gość gość
jego wybór niech robi to co chce

Gość gość
no tak ale jak zaczal mi opowiadac o konkretach to myslalam ze zemdleje. zapomnialam oddychac

Gość gość
pedryl to pedal czy pedofil?

Przecież to prowokacja. Dlaczego matka geja miałaby zostać nazwana zboczeńcem? Co mają wspólnego zabawki z orientacją?

Gość gość
Spokojnie, przeciez to nie wyrok banicji w dziesiejszych czasach. Podejdz do tego spokojnie i z glowa daj dziecku duzo milosci i akceptacji

Gość gość
sam jestes prowokacja. mam problem. chce odpowiedzi od normalnych ludzi a nie od takich jak ty :-( czy ktos ma tez taki problem? syn opowiedzial mi jak odkryl ten caly swoj pedałofobizm. podczas masturbacji myslal o nauczycielu od wf

Gość gość
o rany....moj św pamięci dziadzio zawsze jak widzial ksieży w telewizji to mowil ze to pederaści

Gość gość
pederasta - daw. psych. med. mężczyzna utrzymujący homoseksualne kontakty z dojrzewającymi chłopcami

Gość gość
Myślę, że żyjemy w takich czasach, że homoseksualizm staje się normą. I tak to trzeba traktować. Myślę, że nie mogą ciebie wyrzucić za to, że masz syna geja.. "Została zwolniona bo jej syn jest gejem"..... A rodzina, znajomi? Jeżeli są prawdziwi i cie kochają nie powinni cię wyśmiać. Powinnaś się też cieszyć, że dowiedziałaś się że twój syn jest gejem w ten sposób niż inny... A po drugie trzeba kochać człowieka a nie jego orientacje..