Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiak 7484

Trzeci raz oblalam mature.

Polecane posty

Gość Basiak 7484

Z matematyki nigdy nie byłam mocna. Miałam z nią problemy od zawsze, chyba po mamie bo ją tez to meczylo. W tamtym roku zdawałam maturę i oblalam matematyke. Zabrakło mi dużo bo 5 punków. Resztę napisałam od 70 do 90 procent w tym także przedmioty rozszerzone. Bardzo jestem zadowolona z tych wyników. No ale.... Podeszłam do poprawkowej i zabrakło mi 3 punktów. Nie chcialam się poddawać i w tym roku znów pisałam matematyke i biologię rozszerzona która napisalam na 84%. Myślałam ze matma poszła mi dobrze i ze zdalam. A tu okazuje się ze zabrakło mi jednego punkta :( nie wiem co mam robić teraz czy jest sens dalej próbować.. Czuje sie głupia i boje się przyznać znajomym ponieważ wszystkim powiedzialam ze poszło mi raczej dobrze... Nie wiem dlaczego to pisze może dlatego żeby sie wygadać.. Głupio mi isc na poprawkowa w sierpniu do mojego LO z drugiej strony marzę o studiach bo reszta poszła mi naprawdę dobrze. Chciałabym powiedzieć dalszym znajomym ze zdalam ale czy jest sens tak kłamać...

Gość Basiak749283
Halolooooo

Gość gość
Cze poka tzytze :)

Gość gość
Kłamać nie musisz. Nie mów nic, a do matury przystąp ponownie. Jak sama widzisz, jesteś bliżej celu. Nie każdy jest orłem. Ja matmy nie nawidzę. Widzę sens w regularnej matematyce bo jest przydatna, nie mniej.... nie mam wpływu na szkolne wymagania. Ty jesteś co raz bliżej więc co Ci szkodzi spróbować jeszcze raz? Nie musisz się nio,u spowiadać ile razy do niej przystępowałaś. Tę informację zatrzymaj dla siebie.

Gość gość
ło matko! Nie zdać tak prostego egzaminu. Toż te pytania są na poziomie dawnej podstawówki niemalże