Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Herbatynka

Zrywanie kontaktu przeszło już do codzienności.

Polecane posty

Wolałabym raczej jasność sytuacji, jesteśmy w końcu dorosłymi ludżmi, a takie zachowanie przystoi ale dzieciom w podstawówce.

Gość Elenkaa
Też mnie to spotkało:-(:-(:-(

Gość gość
Zerwał kontakt i co?Na siłę chcesz kontynuacji?Ma żonę ,rodzinę?Jeśli tak to po co Ci taki kontakt?

Gość gość
To miej swój honor i daj sobie spokój :( nic na siłę,jak nie chce to niech spada.

Gość gość
A nie możesz z nim poprostu porozmawiać?

Gość gość
dwa lata temu zerwał kontakt, a ciebie to wciąż gnębi?

Tak dokładnie, zakochałam się w nim, a on nawet nie raczył wyjaśnić powodu dla którego zrywa, większego tcórzostwa w życiu nie widziałam:-(

Gość gość
Niewiem ile w tym prawdy, ale czytałam kiedyś że aby zrozumieć motywy działania drugiej osoby trzeba wczuć się w jej psychike, to sa podobno stare sposoby używane przez służby policyjne.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość Wasabi
Ja myślę ze tylko on może ci naświetlić prawdę, tutaj ludzie doradzają, ale nikt nie wie jak było naprawdę w danym przypadku.

Gość gość
Takie przemyślenie OGÓLNIE odnośnie relacji. Ciekawe ile osób mi napisze, że nie na temat bo nie zauważyło słówka "ogólnie" :P:P Wszelkie nagłe zerwanie kontaktu, cisza trawjąca dłużej niż 3 tyg powinny być automatycznie kwalifikowane jako SPAM emocjonalny i otagowane jako - odkochał się, znudził się, pożądanie wywietrzało. Za męską ciszą i olewką NIGDY nie stoi żaden szlachetny, złożony powód. Prowód jest bardzo prosty - już nie ma ochoty uprawiać z Tobą sexu. Ponieważ jest to głowny czynnik dla którego mężczyzna w ogóle wchodzi w jakiekolwiek relacje na tym świecie to można założyć spokojnie, że sama relacja jest zakończona i czas poszukać kogoś innego :) Jeżeli chcesz mieć lepszy odsiew to strasz mężczyzn. Nie baw się w subtelności. Niech wiedzą, że taktyka - a teraz ją poignoruję x tygodni niech myśli, kombinuje i się we mnie zadurza dalej, jestem taki sprytny :) - nie przyniesie nic. Mów to śmiało dziewczyno! Od momentu kiedy jesteśmy w związku, a Ty bawisz się w "ciche dni", milczenie X czasu itp. szukam kolejnego na Twoje miejsce. Albo jesteśmy razem albo nie jesteśmy. Rybka albo pipka. Jeżeli facet wie, że kobieta po 3 tyg ciszy po prostu pójdzie na łowy, znaleźc kogoś kto lepiej wykona swoją "robotę" i zaspokoi jej potrzeby emocjonalne to nie ma interesu stosować takich patentów bo nie przyniosą żadnych profitów, szczególnie erotycznych. Nawet nie musisz iść na te łowy. Jak się śpiący królewicz odezwie łaskawie po X czasu, NAWET jeżeli niby byliście w pseudo-związku gdzie on się rzadko odzywa, unika kontaktu ale zapytany niby przyznaje rację, ze jesteście razem (dziwnym trafem kiedy zostajesz na noc u niego :P). Śpiący królewicz bardzo się zdziwi i ściśnie o***t słysząc, że przez czas jego nieobecności Ty randkujesz z innym facetem, któy (warto podkreślić jasno i wyraźnie w rozmowie) okazuje zainteresowanie i utrzymuje regularny kontakt. Jasny przekaz - nie spełniłeś swojej roli, nie mam zastosowania dla Twojego towarzystwa, jesteś zbędny, inny lepszy samiec zajmuje Twoje miejsce :) I obojętnie ile kwiku, ryku i prostestów napiszą tu różnej maści cieniasy, które nawet nie są wstanie zagadać do płci przeciwnej, mężczyznę właśnie coś takiego zmotywuje :) Fakt, że nie jest potrzebny i inna osoba, bardziej "kompetnenta" właśnie dostaje awans na jego stanowisko. Zastosujcie dziewczyny polecam. Zobaczycie jak naaaaagleeeee śpiący królewicz będzie dymał z kwiatami, skakał i klaskał uszami. Jeżeli druga istota ludzka chce i lubi być traktowana instrumentalnie (mężczyzna) bo musi "zapracować" na szparkę aby móc funkcjonować psychicznie to czamu odmawiać panom tego, czego pragną?

Gość gość
O jenyyyyyy ale mega długie przesłanie

Gość gość
nie piszę moich postów i nie podejmuję dyskusji z osobami, które trawią jedynie komunikaty na Tweeterze :) przykro mi ale celuję w trochę inny poziom intelektualny :) czyli osób, które potrafią ustosunkować się do meritum :) Twoi rodzice nie mileiby z tym problemu rozkoszny bimbasku dzięki oldschoolwej edukacji i starej maturze, poza tym oni zapewne czytali Trylogię ;) a nie ściągę Ty mój łapserdaczku z fesika :)

Gość gość
To nie jest temat na temat ludzkiej inteligencji, intelektu czy temu podobnych, erbatynka pisze tutaj o świństwie dość powszechnym u ludzi, a mianowicie zrywaniu bez klasy, czyli zrywaniu kontaktu bez pocałuj mnie w dupe!!!!

Tylko bez sporów proszę:-) A wracajac do intelektu to w stanie zupełnego zakochania nabiera on zupełnia innego znaczenia, a właściwie odchodzi gdzieś na bok.

Gość Józia Rózia
Słuchaj autorko a może ten facet nawet nie wie że ty o nim do tej pory tak uporczywie myślisz, nie przyszło ci to do głowy?