Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Single co wam sprawia przyjemnosc?

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie rzeczy z ktorych sie cieczycie, ktore daja wam radosci w zyciu moga to byc glupoty. To ja zaczen z tych najprostszych: -malowanie paznokci na ladny kolor -zapach ladnych perfum, uwielbiam subtelne zapachy i mam obsesje zeby zawsze swiezo pachniec :) -dobra ksiazka -swiece zapachowe -kiedy moge sie wyspac -kiedy moge uprawiac jakis sport na swiezym powietrzu

Gość gość
gry komputerowe, i mowi to dziewczyna

Gość gość
dezodorant w kulce

Gość gość
hahah

Gość gość
ja nie lubie w kulce :)

Gość gość
mnie samotnosc tak juz dobija ze totalnie nic mi nie srawia przyjemnosci.cialge chce mi sie plakac

Gość gość
do postu wyżej kup sobie psa, od razu ci przejdzie

Gość gość
12 h jestem poza domem (praca plus dojazdy)wiec nie chce meczyc psa

Gość gość
to jak na psa nie masz czasu to jak ty chcesz mieć czas dla drugiej osoby..

Gość prawictwo pospolite 193
-oglądanie gołych bab na whatboyswant.com - spanie do 8 00 rano - budzenie sie bez budzika - siedzenie przed komputerem - czytanie kafeteri - granie w gry - robienie grilla - ogrodnictwo - pieczenie ciast - granice w gry komputerowe jak counter strike i jeszcze wiele czynnosci, których nie będe wymieniał

Gość gość
G****o! Bycie singielką to była dla mnie wolność przypieczętowana niepewnością o swoją stabilizację emocjonalną! Jak długo można się cieszyć tą nadwyżką stu-złotowych banknotów wydawanych na próżności??? Teraz nie tylko mam świece zapachowe,nie tylko nadmiar dobrych książek ale też rodzinę kochające dzieci mężczyznę który mnie kocha i szanuje, troszczy o moje dobre samopoczucie żeby mi niczego nie brakowało itd. A śpię ile chcę! Chcę to śpię do 15stej jeśli mam potrzebę! Nikt tu nikogo nie stresuje o nic a życie singla to stresujący stan bez możliwości podzielenia się czymkolwiek, bez możliwości przytulenia do kochających cię osób! Singielstwo to cholerstwo!

Gość gość
jak Ty sobie wyobrazasz ze trzymam w mieszkaniu psa przez ok 12 h ? poza tym rano wstaje o 4-tej zeby zdazyc na pociag wiec gdzie tu czas wyprowdzic psa. zakladam ze partner tez by chodzil do pracy a dla siebie mielsibysmy popoludnia,wieczory,wkeendy,siwta,urlopy. uwazam ze pies w bloku to męczarnia dla psa.