Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie ateiści

Polecane posty

Gość gość

Jesli jestescie tacy niewierzacy to czemu sie nie wypiszecie z Kosciola co ? nie ma cie jaj zeby to zrobic bo mamusia by sie obrazila haha. Zal mi was hipokryci.

Gość gość
A skoro ty jesteś wierzący/wierząca to skąd w tobie tyle jadu, nienawiści i braku akceptacji dla osób o innych poglądach?

Gość gość
Szkoda czasu żeby isc się wypisac...Proste

Gość gość
Hipokryci

Gość gość
A wiesz jak trudno o apostazje w Polsce? Moi rodzice chrzestni w życiu się nie zgodzą na podpisanie. Do kościoła nie chodzę, moje dzieci nawet nie są chrzczone. Śmieszne jest to ze kościół chce mieć mnie w swoich statystykach. A ty autorze jako katolok nie powinieneś namawiać ludzi do wypisania się z kościoła, tylko przeciwnie . Czyż twój Zbawiciel nie chodzil i nie nawracal? Ty swietujesz jego urodziny i zmartwychwstanie a na forum wysmiewasz ateistów. Chyba nie zrozumiałeś przeslania i przykazań swojej religi .

Gość gość
Jakie trudno? Trzeba tylko byc konsekwentnym i z nimi jechac jak z g. Sami Cie wywalą przerabialem to

Gość gość
A gdzie ja napisalem ze jestem katolikiem ? nauczcie sie czytac hipokryci.

Gość gość
Musialabym urlop spędzić w Polsce i trochę szkoda mi czasu. Teraz mieszkam w De i nie jestem zgłoszona jako katolik. Podobno ale podobno wtedy wykreslą mnie w Pl .

Gość gość
nie mam z czego się wypisywać, nigdy się tam nie zapisywałam :)

Gość gość
Ja też się nigdzie nie zapisywalam. Do kościoła nie chadzam, z sakramentow nie korzystam. Szkoda czasu i nerwów, strasznie z tym dużo zachodu . Wolę ten czas poświęcić na czytanie i spacery.

Gość gość
Jedno,dwa.spotkania z ksiedzem. Najpierw na wejsciu go pytasz czy kogos dzis zg****il,potem sugerujesz pedofilie a na koncu,ze to dorobkiewicze. Ten ksiadz nie bedzie chcial dlugo z Toba gadac. Jak jeszcze zniewazysz im tego bozka to masz zalatwione prawie od reki

Gość gość
ja sie wypisalam.. hihihi :)

Gość gość
Najpierw na wejsciu go pytasz czy kogos dzis zg****il,potem sugerujesz pedofilie x Jak coś takiego zasugerujesz, to będzie chciał powymieniać się z tobą doświadczeniami :)