Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zdziczlam chyba

Polecane posty

Gość gość

dokładnie chyba zwarjowałam. Otóż przestalam ufac swojemu partnerowi i caly czas mam przeczucie ze znowu kreci z kims na boku, bo wczesniej pisal z jakimis kobietami itp aczkolwiek dobrze sie wytlumaczyl to dalam mu jeszcze jedna szanse. Sprawdzam od czasu do czasu jego tel i cos tam pisze z kobietami jesli nie pisze nic co mnie obraza (czyli o erotycznych tematch itp )nie mam nic przeciwko. I teraz on sie do mnie przeprowadzil na drugi koniec kraju, do domku z ogrodem wychowujemy moje dziecko i mamy psa. I teraz mamy jechac do jego rodziny na wakacjie do bloku w dzielnicy patologii i rumunow (nie mieszkamy w pl) gdzie wszedzie sa jego byłe. Ostatnio zacząl baardzo duzo wspominac o swojej bylej... I w planach juz podkresla ze on sam chce wyskoczyc sobie na dzien na miasto, ze sam chce to czy tamto i ze ja zostane w domu z jego rodzina :O zaproponowałam ze mozemy spedzic osobno wakacje ja biore dziecko i psa i jedziemy w góry byla bym w 7 niebie odpoczniemy od siebie, wkoncu nie jestesmy zrosnieci razem i wczesniej tak robilismy , ale on strasznie nalegał ze musimy jechac razem a wiec sie zgodziłam. I wczesniej dajac mu wolna reke do wyjazdow gdzie chce itp nie mialam nawet najmniejszych watpilowsci ze on cos moze zrobic. Teraz coraz blizej wyjazdu mam wrazenie ze chce jechac sam. kuuurde cos mi tu smierdzi tylko jeszcze nie wiem co... Caly czas mowi ze on sie czuje jak na smyczy itp, a jestesmy w ziwiasku ze on ma prawo jechac gdzie chce nie mamy smyczy;) nie jestem tez baba co sie czepia , dopiero jak sprawdzilam kiedys jego tel i zoaczylam ze pisał z jakimis zonatymi laskami o robieniu mu laski i roznych rzeczach zaczylam byc czujna :) jeszcze co do pisania z laskami jedna byla z Polski, i wlasnie wtedy on tez tak mowil ze chce jechac do Polski bo ja mu smycz zalozylam itp itd a ja glupia mu bilet zamowilam na samolot... (naszczescie niedostal wolnego) bo sie pozniej dowiedzialam ze ta laska to byla jego pierwsza milosc i ze on do tej polski to dla niej chcial jechac i tu wrocic jak gdyby nigdy nic, albo moze i nie wrocic, bo mamy umowe ze jestesmy w obec siebie szczerzy i mowimy sobie o wszystkim ja jestem w 100 procentach i chyba za bardzo zaczelam go ocieniac swoja miara. Z mysleniem u mnie ostatnio kiepsko bo spie po 4 godz dziennie poniewaz otworzylam wlasny bussness itp. JESZCZE BARDZIEJ U MNIE KIEPSKO Z ORTOGRAFIA ;) NIESTATY OD 6 ROKU ZYCIA NIE MIESZKAM W PL I POLSKIEGO UCZYLAM SIE SAMA NA WLASNA REKE ) a wiec jechac czy nie jechac otóz jest pytanie ? co robic ? zdziczalam boje sie jechac do ludzi obcych, bo to wielkie miasto i jezeli mam racje to jak ja tam znajde jakis inny nocleg, wroce do domu sama itp ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować