Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tym mogłam przekreślić wszystko?

Polecane posty

Gość gość

Jesli jak dotad nie okazywałam zbytnio jakiś uczuc facetowi, udawałam wrecz obojetną bo wtedy sie bardziej starał, ale ostatnio staral sie jakby troche mniej, wiec zapytałam sie dlaczego sie tak stało i powiedziałam ze bym chciała zeby było jak wcześniej :O On sie na to zgodził, ale teraz czuje,ze mu bardzo pokazałam,ze mi zalezy na nim :( Mogłam przez to wszystko zniszczyc?

Gość gość
A stad moje obawy, ze boje sie okazywac uczucia facetom poprostu bo sie na tym przejechałam już wiec wolę byc zdystansowana bardziej, a tu jakbym troche odkryła karty

Gość gość
Zniszczyć możesz przez glupie gierki.

Gość gość
Jakie gierki?.a ta wyżej to podszyw.

Gość gość
No niby tak, ale boję sie sparzyć wiec i nie okazuje juz tak łatwo uczuc facetom jak kiedys :O Boje sie, ze jak pokaże , że mi zalezy to on mnie oleje. Z drugiej strony faktycznie ciągłe zgrywanie niedostepnej może do w koncu wkurzyc

Gość gość
23:16- TO jest podszyw, jakiś kiepski zreszta :O

Gość gość
Lepiej ufać i kilka razy sie przejechać niz nie ufać i żyć z kimś na pół gwizdka.

Gość gość
No ale zostawmy juz podszywy w spokoju :P Co do tematu to nie wiem sama czy zrobiłam dobrze :( Ale to ciagle udawanie tez mnie juz meczy

Gość gość
23:23- Wlasnie ja sie boje mu zaufac, boje sie,ze mnie rozkocha i porzuci jak poprzedni :O On np mówi mi nieraz czułe słowa, a ja boje sie je odwzajemnić, aż sam sie zaczął dopytywac czy za nim tesknie itd,wtedy odpowiadałam, ze pewnie,ze tak itd, ale tak sama z siebie to rzadko potrafie mu powiedzieć coś bardzo czułego. Teraz sie zadręczam ,ze ta rozmowa była niepotrzebna itd, ale znowu jakbym tak ciagle udawala ,ze mam go gdzie to moglby sie zniechecic

Gość gość
ehh to jech chore, wszytsko robić pod facetów, za dużo zaangazowania, nie bo się wystraszy, za mało nie, bo tez straci zainetersowanie, analizowania kalkulowanie bo co FACET pomysli. Dajcie spokój ludzie, po pierwsze czy już nie ma nic ciekawszego na tym świecie, niż tylko faceci, zamiast analizować, zajmij sie w tym czasie, czymś pozytecznym , poczytaj ksiazke, posłcuhaj dobrej muzyki. Druga sprawa, nie udawaj, to bez sensu, przecież to zbaawa w podhcody dla niedojrzałych chlopców, ale nie normalnych facetów. Moim zdaniem, jesli facet naprawde jest zainetersowany, to ie wystraszy go również (zdrowe), nie mówie o narzucaniu się zainteresowanie drugiej strony.

Gość gość
23:28- nie no do narzucania sie mu to mi daleko, nawet powiedzial mi ze 2 razy, ze moglabym sie pierwsza odzywac czesciej :P Masz racje, ze za bardzo kalkuluje, ale np mialam taki przypadek ,ze bardzo sie spodobałam facetowi,a jak mu okazałam zainteresowanie on je stracil i stad takie moje zachowania. Ja nawet nie lubię gierek, tylko boje sie sparzyć

Gość gość
a może on się zdystansował, przez to, ze własnie średnio okazywałaś zainetresowanie. Jak widzisz, nie ma jednego typu faceta, i cale szczęscie, jeden bedzie to doceniał, drugiemu będzie to przeszkadzać.

Gość gość
up

Gość gość
znowu ty desperatko? Zapomnialas dodac, ze on ma zone i na twoje upomnienie sie o wiecej uwagi zaproponowal ci kase. Wez nie kompromituj sie juz dziewczyno!

Gość gość
Sluchaj z autopsji wiem ze o dziewczyne mozna walczyc jesli ona daje znaki interesowania, moge sie domyslic ze mnie pragnie i chce bym byl przy niej ale nie mowi tego wprost - tak jest dobrze ale przez jakis czas , kobieta musi wiedziec kiedy bardziej pokazac swoje uczucia gdyz jesli mezczyzna jest wartosciowy i inteligetny to nie bedzie latał bez sensu za dziewczyna jesli ta ma go w d***e. Znalem dziewczyna ktora sie we mnie kochala (wiedzialem to od jej przyjaciołki) ale jak doszlo do spotkan postanowila wlasnie sie ze mna "zabawic" delikatnie, niedlugo pozniej powiedziałem dośc, narazie ;)