Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanadziewczyna

Co może oznaczać takie zachowanie chłopaka?

Polecane posty

Chodzę z chłopakiem do tej samej szkoły. Kiedy mijamy się na korytarzu, on zawsze na mnie zerka. Często odwraca się lub zatrzymuje żeby na mnie spojrzeć. Czasami w różnych sytuacjach rzuca mi spojrzenie, którego nie umiem zrozumieć- dla mnie wygląda to tak, jakby na mnie patrzył z pretensją ale nie umiem znaleźć powodu dla którego miałby tak robić, więc pewnie to tylko moje wrażenie. Nie rzuca mi uśmiechów ani też nie chodzi specjalnie tą drogą, którą ja idę. Tylko jeżeli akurat przypadkiem się spotkamy to się na mnie patrzy. Myślałam, że to przypadek ale on to robi w naprawdę widoczny sposób. Jakiś czas temu byliśmy razem na wycieczce- tutaj już bez ogródek przez cały czas kręcił się obok mnie, odwracał itp. Chłopcy, może wy mi pomożecie! Co może oznaczać takie zachowanie? Wysłałam mu zaproszenie na facebooku ale go nie zaakceptował- czy to oznacza, że jednak nie jest zainteresowany? Jeżeli tak, to po co to wszystko?

Gość gość
jeszcze czegoś takiego to nie czytałam :p Pierwsze co mi przyszło do głowy to, to, że mu się podobasz, ale skoro nie zaakceptował zaproszenia na fb to ta teoria byłaby dziwna... Musisz jeszcze trochę go poobserwować

Gość gość
moze cie nie kojarzyl z imienia i nazwiska ze cie niezaakceptowal albo ni ewiem

Gość gość
a może masz głupi pysk i dlatego tak się gapi?

Gość gość
huj wie moze i masz racje

No, to pewnie ten głupi pysk ;)