Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płyny czyszczące do okularów

Polecane posty

Gość gość

Najpopularniejszy chyba. ''Chemax' - Płyn do czyszczenia, dezynfekcji szkieł okularowych oraz opraw. Oto skład, produkt zawiera następujące składniki: - Sodium Laureth Sulfate, - Magnesium Laureth Sulfate, - Sodium Laureth-8-Sulfate, - Magnesium Laureth-8-Sulfate, - Sodium Oleth Sulfate, - Magnesium Oleth Sulfate, - Cocomidopropyl Betaine, - Aqua.

Gość gość
Uważałbym na ostatni składnik. 100% osób, który miało z nim bezpośredni kontakt, umarło. #potwierdzoneinfo

Gość gość
okulary najlepiej się myje wodą z płynem do naczyń

Gość gość
Jako że te płyny są bardzo drogie podaję przepis na zrobienie go samemu. Przepis na płyn do czyszczenia okularów. Składniki: Płyn do mycia naczyń (nie dużo) Woda np.demineralizowana (jej najwięcej) Wódka (nie dużo) Zmieszać, przelać do swojego pojemnika i jest. Do tego mieć tylko szmatkę. Przepis ze strony spryciarze.pl

Ja czyszczę ściereczką z mikrofibry i wodą, nie ma żadnych smug i wszystko czyste;)

Gość gość
Ja cały zestaw wraz z płynem czyszczącym do okularów zamawiałam przez internet na Optilux.pl zerknij również tam.

Gość Piotrek
Dnia 2.07.2015 o 19:58, Gość gość napisał:

Jako że te płyny są bardzo drogie podaję przepis na zrobienie go samemu. Przepis na płyn do czyszczenia okularów. Składniki: Płyn do mycia naczyń (nie dużo) Woda np.demineralizowana (jej najwięcej) Wódka (nie dużo) Zmieszać, przelać do swojego pojemnika i jest. Do tego mieć tylko szmatkę. Przepis ze strony spryciarze.pl

BZDURA! Nie wolno używać alkoholu bo to właśnie niszczy powłokę szkieł. Tak to jest czytać głupoty!!!