Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżka

Polecane posty

Gość gość

Czy korzystał ktoś z usług Qmarii z Sopotu?

Gość gość
ja korzystam z jusywitkow@onet.pl wnuczkaodpisuje to co Babcia wywrozy0duzo o ich wintenrecie,wszystkosie sprawdza

Gość gość
a czy zajmuje się tez rzucaniem uroków miłosnych?

Gość gość11aws
Zajmuje się

Dla mnie te wszystkie wróżki to zwyczajne naciągaczki ;) Nie korzystałam, nie korzystam i mam nadzieję, że nigdy mi nie odwali, ze zacznę korzystać :P Ściemniać za kasę to każdy potrafi... Dziwię się, że znajduje się tyle ludzi, którzy w te wszystkie głupoty wierzą! Jak dla mnie masakra! Chyba też zmienię zawód i zacznę wróżyć :D Wystarczy odpowiedni strój, dobry bajer i gotowe :D Osobiście nie wierzę w ich proroctwa, taroty, przepowiednie, wróżby i inne takie ;) Głupota totalna ;) Znam tyle przypadków wróżek, które okazały się oszustkami, że głowa mała! :D

Gość Iza

Od dawna już korzystam z usług wróżki Zofii Sterc, jest naprawdę dobrą osobą no i tanią. https://wrozkazofia.pl/

Gość Hania

pół roku temu trafiłam z polecenia do wróżki która odmieniła moje życie od tego czasu regularnie kontaktuję się z tą panią prowadzę firmę mam zawsze dużo pytań odnośnie tej dziedziny mojego życia i na wszystkie otrzymuje dokładną i wyczerpującą odpowiedz przyznam że dzięki tej pani ominęło mnie parę niemiłych sytuacji wróżką o której piszę jest wróżka Ewa tarotewa@wp.pl