Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczkunia

Jest chyba bardzo zle!!

Polecane posty

Gość juleczkunia

Jestem Julia. Ale nice o mnie tu mowa tylko o mojej przyjaciolce Kasi. Z gory przepraszam za bledy... Przez ostatnie miesiace strasznie sie zmienila I zaczynam Sic o nia martwic. Sa wakacje a ona zamiast wychodzić na dwór siedzi w domu do 21-22 twierdząc że nie lubi słońca, kilka razy z tego co wiem próbowała popełnić tajne próby samobujstwa łykała tabletki....dużo tabletek ale o dziwo nigdy jej nic nie było raz próbowała się nawet powiesić ale lina była za długa.. Przestała o siebie dbać powoli przestaje sie nawed odzywać. Mówiła też że czasem ma problemy z zaśnięciem i że czasem wstaje o 4 rano i wierci sie na łóżku jakby coś nią miotało od środka. Strasznie pogorszyły jej się w tym roku oceny zawsze średnia 4,50 a teraz 3,44...Ma strasznie dużo kompleksów z rodziną wogóle się nie dogaduja często są między nimi kłótnie. Wiem że raz powiedziała o tym szkolnemu pedagogowi ale on to zbagatelizował...w sodatku ma fobie społeczną byliśmy ze szkołą na wycieczce to prawie nic nie zjadła bo ludzie na nią patrzyli, albo mieliśmy robić zdjęcia to zrobiłyśmy same z daleka bo poprostu tak ja sparaliżowało że nie podeszła bliżej. Nie wiem czy to do tematu ale często drżą jej dłonie a nie pije nie pali i nie ćpa i często ma temperatury...zawsze ma temperatury 34.7-35.2 i ew przy wstawaniu troszeczkę kręci jej się w głowie a ostatnio jest bardziej blada niż opalona...nie wiem co już robić wydaje mi sie że ona nadal o tym myśli a ja już nie daje sobie z ttm rady do jej rodziny napewno noe pójde bo urządzili by jej awanture wiem to

Gość gość
Moze niedojada i jest oslabiona . Zapros ja na obiad. Moze ja stary g****i?

Gość juleczkunia
Właśnie nie w domu je dość sporo nawet ma lekką nadwage to jeden z jej kompleksów a w domu nikt jej nie gnębi czaswm sioatra starsza jej mówi albo koledzy że jest gruba ale ona się tym nie przejmuje albo dobrze udaje