Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopiec czy dziewczynka

Polecane posty

Gość gość

Mam b. głupie pytanie :-) Chodzi mi o to czy istnieją jakię "sposoby", żeby począć dziewczynkę zamiast chłopca? Wiem, że nie ma 100% pewności ale może wiecie co trzeba wcześniej robic/jeść zeby być w ciąży z dziewczynką?

Gość gość
Dokładnie wyznaczyć owulację i uprawiać seks w odpowiednim momencie.

Gość gość
Taka jestes leniwa, że nie chce ci sie nawet poszukać, a podobnych tematów tu mnóstwo

Gość gość
Na dziewczynkę współżyć wcześniej.

Gość gość
nie jestem leniwa, chcialam poczytac wypowiedzi kobiet ktore być moze mają w tym doswiadczenie.

Gość gość
próbowałam różnych metod i nic nie dały, nie którzy mają jak chcą inni nie, nie ma sprawiedliwości i reguły ..... może to kwestia przeznaczenia :)

Gość gość
myśmy chcieli córeczkę i też właśnie metoda wyznaczenia owulacji i starania 2-3 dni przed nią. A później stop. Sprawdziło się :)

Gość gość
po co komu kolejny polski bachor wychowany na mentalu komunizmu 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
nie ma takich sposobów- wszyscy którzy twierdza że są łudzą się że maja nad tym kontrole-prawda jest taka że przeciez współzyjac wczesniej i tak masz szanse 50% ze bedzie dziewczynka- jak bedzie to twierdzisz ze ,,oo ta metoda jest super bo działa", jak nie to : ,,oo do d**y metoda nie działa" przeciez 50% szansy odgadniecia czegos to na prawde sporo podrzuc sobie pieniazek lewą ręka i zakąłdaj ze to reszka wypadnie- i co wypadnie znaczy ze lewa ręka tak ma, nie wypadnie znaczy że nie działa:) do wszystkiego można podciągnąc taka teorie poza tym nie ma naukowych badań na ten temat

Gość gość
Poczytaj na jekiej zasadzie dochodzi do zapłodnienia to będziesz wiedziała że nie ma absolutnie żadnego znaczenia znaczenia co gdzie i jak.

Gość gość
Ja kiedyś czytałam ze męskie plemniki są szybsze Ale dłużej żyją. I w sumie u nas by się zgadzało,bo tylko raz był seks, w nocy a ranomiałam wyraźne objawy owulacji. Śluz i nawet trochę krwi - pierwszy raz. Od początku wiedziałam, że będzie chłopak. Tylko, że no... Jako metodę bym tego nie proponowala. Nigdy nie wiesz na 100% kiedy owulacja będzie. Nawet te testy owulacyjne, to jak mój ginekolog określił, fajny gadżet tylko. Tylko usg. No ale, przecież żadna nie przychodzi na iść codziennie, po to tyko żeby zaplanować sobie plec

Gość gość
Gosc 9.48 ma rację my tak dwa razy z mężem zrobiliśmy dziewczynki. Wspolzyc na 3 dni przed owu potem stop

Gość gość
gość dziś Ja kiedyś czytałam ze męskie plemniki są szybsze Ale dłużej żyją. I w sumie u nas by się zgadzało,bo tylko raz był seks, w nocy a ranomiałam wyraźne objawy owulacji. Śluz i nawet trochę krwi - pierwszy raz. Od początku wiedziałam, że będzie chłopak. Tylko, że no... Jako metodę bym tego nie proponowala. Nigdy nie wiesz na 100% kiedy owulacja będzie. Nawet te testy owulacyjne, to jak mój ginekolog określił, fajny gadżet tylko. Tylko usg. No ale, przecież żadna nie przychodzi na iść codziennie, po to tyko żeby zaplanować sobie plec gość dziś Gosc 9.48 ma rację my tak dwa razy z mężem zrobiliśmy dziewczynki. Wspolzyc na 3 dni przed owu potem stop xxx to jets to o czym pisałam wcześniej- bo u nas się sprawdziło znaczy że działa ludzie... to że wam się raz czy dwa razy sprawdziło nie znaczy że to działo! to mała grupa reprezentatywna poza ty co innego mialo wam wyjść? hipopotam, zyrafa, kankur czy bocian? no tylko chłopiec albo tylko dziewczynka, więc to żaden wyczyn zgadnąc... to samo z przeczuciem że to chlopiec/dziewczynka...no wow... znowu 50% szansy że zgadniesz-to też o niczym nie świadczy

Gość gość
nie ma 100 proc.recepty,znaomi chcieli corke a maja 4 synow,lekarz mi kiedys powiedzial ze to 50/50i tyle

Gość gość
Moja znajomą urodziła bliźniaki chłopców. Kolejną ciąża również bliźniaki chlopcy. Lekarz stwierdził, żeby nie szukała córki, bo na 90 proc. Kolejną ciąża będzie bliźniaczą i chlopcy. To jednak ewenement. Ale płci nie da się zaplanować tak jak koloru oczu czy włosów

Gość gość
Ja mam synka z dnia przed owulacja. Więc może parę dni przed udałoby się na dziewczynkę. Coś może jest w planowaniu płci