Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na portalach randkowych jest za duza konkurencja

Polecane posty

Gość gość

Patrzylam na profile kobiet i zdolowalam sie. Wszystkie piekne, mlode. Ja mam 30, a tam konkurencja 19stek stoi szeregiem. Tyle kobiet, tyle rocznikow. Ja nie mialabym szansy na faceta stamtad (takiego ktory by mi wpadl w oko). W sumie zrozumialam, czemu jestem sama. Tyle pieknych kobiet , to po co ja jakiemus facetowi.

Gość gość
No i co z tego. Ja jestem dojrzałą kobietą ale uchodzę za atrakcyjną i to ja przebieram. A nie narzekam na powodzenie a od młodszych się odganiam. Trochę pewności w siebie...

Gość gość
Prawda jest taka ze jak 30bez faceta to trochę nie bardzo.Gdyby jeszcze rozwodka,bez dziecka to jeszcze jeszcze.Jak ladna to powiedzą ze nikt nie sprostał twoim wymaganiom,jak średnio ladna to ze charakter do bani,jak brzydka to wiadomo co powiedzą.Do 25l.trzeba złapać faceta,potem juz coraz trudniej o fajnego i normalnego bo albo rozwodnicy z alimentami albo kawalerowie po 30 z wymaganiami i tacy którzy nie chcą sie wiązać tylko wpędzają kobiete w lata .Gdzie ty byłaś jak mialas 20-25l.?

Gość gość
,potem juz coraz trudniej o fajnego i normalnego bo albo rozwodnicy z alimentami albo kawalerowie po 30 z wymaganiami i tacy którzy nie chcą sie wiązać tylko wpędzają kobiete w lata . c Narzekasz na stereotypy a sama je potem tworzysz :P

Gość gość
nie narzekam,odpowiadam w temacie,mojego faceta poznalam w wieku 23l.

Gość gość
Przecież taka jest prawda,kobiecie po 30 to tylkozostaje alimenciarz (od którego ex zona ciagnie kasę ile wlezie bo ja zostawił i wiecznie jej mało,przewaznie tacy wydojeni są na zero i ty będziesz utrzymywać dom i wasze dziecko bo on musi ex zonie dać zeby był święty spokój)albo kawaler który sam nie wie czego chce ,facet im starszy tym gorszy,marudny,zrzędliwy,problemowy .

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
taka wiedza powinna kazda matka wpoic corce