Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu męzowi odpier...liło po urodzeniu przeze mnie syna

Polecane posty

Gość gość

Życie zmieniło się o 180 stopni ale nie dlatego, że jest dziecko, tylko dlatego że mąż zwariował na jego punkcie do tego stopnia, że wszystko i wszystkich zawsze spycha na dalszy plan, jak ktoś chce naszego syna potrzymać czy pobawić to zaraz mu wydziera, jest zabroczy, a miejsca moje w naszym łóżku zajął nasz roczny syn!!!! bo mąż twierdzi że tak lepiej, bo jakby płakał to szybko sie go uspokoi i dalej bęðzie się spało. A ja spie na kanapie w innym pokoju, zero bliskości z mężem! Oszalał jak idiota, wszyscy juz w rodzinie widzą jego manię na punkcie tego naszego dziecka, o niczym innym nie potrafi mówić, nie zrozumcie mnie zle ja kocham to maleństwo ale mężowi coś w głowie się poprzestawiało, jest zaborczy wobec syna nawet przede mną, odwaliło mu we łbie kompletnie i jest zazdrosny nawet jak ktoś to dziecko pogłaszcze. Świrem jakimś się staje. POMÓŻCIE :( rozmowy NIC nie daja

Gość gość
twój stary potraktował cię jak klacz rozpłodową, potrzebna żeś mu była by bachora wydać na świat. kopnij go teraz w d**e. cycką też karmi zamiast ciebie? stary kretyn :D

Gość gość
To niebezpieczne zaburzenie maniakalno-psychotyczne. Może doprowadzić do tego że porwie dziecko i z nim ucieknie, lub też że zamorduje dziecko i ukryje zwłoki aby tylko on mógł mieć do dziecka dostęp. Aby mieć pewność że nikt go "nie skrzywdzi".

Gość gość
Bez przesady, no chyba nie jest aż tak źle z psychiką twojego męża jak ktoś tu powyżej pisze. ale fakt odbiega ono od normy, niech sie stuknie w łepetynę a nie bawi się w matkę, bo dziecko matkę czyli Ciebie, ma. A widzę że on spycha cię na boczny tor i trzęsie się nad tym dizeckiem. weź mu powiedz czym sie konczy takie chuchanie i dmuchanie na gnojka....potem sie bedzie wszystkiego w zyciu bał bo tatula nie ma w pobliżu, dramat.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
dlaczego ciągle ktoś wkleja linki do durnowatych filmików. to nie ma nic wspolnego z tematem. wezcie sie za tego spamujacego debila

Gość gość
jak maz bije,pije nie zajmujesie dzieckiem to zle,jak dobry i nieba by dziecku przychylil to tez zle...porazka;D

Gość gość
mojemu za to nie odpier...liło, wręcz odwrotnie..w n iczym nie pomaga leń stary

Gość gość
Robi dokładnie to co 90 procent mamusiek. Spanie w jednym łóżku, tylko ja mogę przewijać, karmić... Brzmi, znajomo, mamuśki?

Gość gość
nietypowe że robi tak FACET. wspolczuję Ci. mój szwagier też nieteges. Nikomu syna nie odstępuje, nawet własnej matce nie da pobawić. Mnie to zastanawia. To nie jest normalne