Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bhcg

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie . Mam pytanie , czy bHCG wykonana 11 dni przed okresem z wynikiem : <2,00mlU/ml. Dla dawki 2-4 tydzień ciąży 39,1-8388,0mlU/ml oznacza zrobione badanie za szybko czy tez brak ciąży ? Okres 11 kazdego miesiaca

Gość gość
Zbyt szybko. Po co ten pośpiech?

Gość gość
11 dni przed miesiączką jeszcze nie ma ciąży.

Gość gość
3 dni wczesniej moglas miec owulacje, wiec jakim cudem ciaza mialaby wyjsc w badaniu? najwczesniej to badanie mozesz wykonac okolo 4-3 dni przed spodziewana miesiaczka.

Ta cholerna niepewność , a test zrobiłam miedzy innymi dlatego żeby upewnic się czy nic tam nie ma , w zeszlym miesiacu mialam (10-11 itd) jakis nie taki okres. Martwiłam się , niby zrobiłam 3 testy wyszly negatywnie , ale co do ich wiarygodnosci to można się sprzeczać :) Kurcze staramy się z narzeczonym o dzidziusia , już trzeci miesiąc i nic;( Najgorsze jest to ,że te co nie chca , badz taka patologia ma od tak :( przykre to strasznie :( Teraz wizyte mam 13 , zobaczymy jak to bedzie ..

Gość gość
My staralismy sie dwa lata no i wkoncu sie udalo a teraz wpadlismy, maly ma pol roku:( i jestesmy zalamani! Trzrba psychicznie odpuscic...

Oj... Życie często splata figle.. A powiedz kochana u mnie dni płodne wypadają 21-29 . Ale 21-22 zauważyłam biały śluz z krwią co to oznacza ? zaś 20 miałam plamki krwi. Jesli zdążę dziś odpisać to odpisze , a jesli nie to za tydzień dopiero . Mierzę temperaturę rano jest cały czas 27.2/3, a wieczorem 27.4 . Dziś w nocy strasznie bolal mnie jajnik , az wytrzymać nie mogłam .;/ Do piersi nie mogę się dotknąć , jesli chodzi o brzuch to strasznie boli jak go dotykam , i to najbardziej na samym dole :( A zawsze bolał mnie max 2 dni przed @. Wczoraj wieczorem bardzo bolały plecy i to tak na dole , a od tygodnia głowa nie przestaje:(

Gość gość
Jak wy lubicie wkrecac sobie objawy.. Ja rozumiem że chcecie mieć dziecko i wogole, ale takie doszukiwanie się objawów na siłę to naprawdę, ręce opadają. Czekać do miesiączki i tyle, dopiero robić test czy betę. A nie, głowa boli, śluz taki a taki, kłuje tu i tu, a później ryk bo zawiedzione. Nie rozumiem tej cizby na ciążę.

Gość gość
wiesz co ..to juz przechodzi w skrajnosc:/ jak mozna 3-4 dni po owulacji isc juz na bete? to niedługo w chwili zapłodnienia bedziecie latac na testy na prawde odpusccie bo nic z tego nie bedzie, wiem co mowie tez sie starałam-odpusciłam i ejstem w ciazy- nie mozna kilka dni po zapłodnieniu jzu wiedziec- ludzie! troche luzu....widomo ze kazdy by chcial ale trzeba cierpliwosci

Gość gość
ja dopiero teraz opisuje , bo mnie nie było. W piatek byłam u lekarza i sie okazało ze poroniłam . Jutro tez ide , by to szlak trafił:(