Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodadrobna

chłopak i sex, problem

Polecane posty

Gość młodadrobna

mój facet ma bardzo wysokie libido, chciałby się kochać codziennie co najmniej raz choć woli żeby było to 2/3 razy dziennie, ja niestety mam niskie libido, wystarczy mi raz w tygodniu a nawet raz na dwa tygodnie, jak się kochamy to jest cudownie jednak problem jest jeszcze w tym, że krótko wytrzymuje, on chciałby to robić przez chociaż 1h bez przerwy (oczywiście może o wiele wiele dłużej) no ale ja ledwo daję rady, ciągle też czuje ochotę, ze chce mi się sikać :( zarówno wtedy gdy to ja dominuje jak i wtedy gdy on dominuje. on kocha sex, zawsze jak mnie widzi jego ręce lądują w intymnych miejscach, ja bardzo go kocham więc robię to z nim co drugi dzień ale już powoli nie daję rady, już nie wiem co robić :( chciałabym mieć wyższe libido tak jak kiedyś na początku, no ale nie mam (przez tabletki mi pewnie opadło), czy są jakieś leki na podniesienie ochoty na sex?

Gość prawictwo pospolite 193
twój chłopak to zwykły zapładniacz

Gość młodadrobna
nie nalega ne sex, jest bardzo kochany, wyrozumiały, gdy mam problem zawsze mi pomaga, pociesza, jedynie co to jest strasznie zazdrosny ale teraz gdy mnie poznał jest pewien w 100% ze jestem mu wierna i nie jest już taki zaborczy

zwykły byk rozpołodowy

Gość gość
z tym sikaniem to chodzi o to, że podczas seksu jego penis ociera o twoja cewke moczową i ją drażni. Pewnie dlatego, uważaj bo możesz się nabawić zapalenia.

twój chłopak to zwykły byk rozpłodowy .. Autorko mi tez wystarczyłoby raz albo dwa razy w tygodniu ..

Gość gość
To sie tak nie angazuj, nadstaw cipke i mysl o czyms innym w miedzyczasie a on se poskaka, upusci z krzyza i bedzie ok.

Gość gość
Twoj chlopak cie zdradzie w przyszlosci to tylko kwestia czasu z takim libido