Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilowanie włosków kremem i tatuaż?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! :) Mam 15 lat. Po genach odziedziczyłam , po Tacie owłsienie na ciele. 10-20% Polek ma ten problem.. Mam ciemne , brązowe i geśte włosy w związku z czym mam je też na ciele. Małe na brzuchu, w okolicach piersi .długie na karku i po kości kręgosłupa wzdłuż pośladków, na posladkach też mam... depiluję kark, tą kość kręgosłupa i pośladki (oraz brzuch) kremem depilacyjnym veet. Pomaga. U lekarza nie byłam. Golę tak raz w tygodniu. Mam 15 lat, prawie 16. Chcę sobie zrobić mały tatuaż, np.cytat z piosenki, która wiele dla mnie znaczy, opisuję mnie, moje motto. Pisałąm do profesjonalnej w Polsce firmy z tatuażami czy mogę tatuaż w miejscu, gdzie depiluję kremem. Powiedzieli, że TAK ale po zrobieniu tatuażu w tym miejscu golić kremem nie mogę,bo nie wiadomo jaką mają zawartość, składniki-zgadzam się. Jedyne maszynką. Co myślicie?

Gość gość
Ale ja depiluje kremem cale plecy mam tam owłosienie przez geny :) depiluję bo mam ciemne włosy. I przed tatto to spoko, ale jak będę robic tatuaż to może jakies zakażenie być lub coś w tym miejscu?