Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zwykly choc niezwykly

Przyjazn damsko meska...

Polecane posty

Jak myslicie...czy mozliwa jest czysta niezobowiazujaca przyjazn damsko meska???Czy taka relacja nie obroci sie w milosc I zwiazek czy to raczej niemozliwe??? Jakie sa wasze opinie???

Gość gość
Spytaj wrozki, tej od tarota :D

Gość gość
debilko,nie ma takiej przyjaźni już tyle takich tematów było poruszanych a ten cymbał znów swoje....zarabiasz na tym???

Gość gość
ja potrafię się przyjaźnić z facetem ale oni nie potrafią ze mną :-) zresztą kto mi zabroni popłynąć dalej jak mnie coś natchnie :-) także w wydaniu czystym nie istnieje

Gość gość kingam
przyjazn w sensie, ze nie-zwiazek istnieje. ale w tych relacjach (poza moze nielicznymi wyjatkami) jest tez element erotyzmu. tyle, ze nie ma planu na zwiazek, bo np. nie maja te osoby podobnej wizji zwiazku, lub w ogole nie czuja do siebie romantycznej milosci.

Gość gość
Ja miałem kiedyś taką przyjaciółkę, z tym że ta znajomość była połączona z seksem, nie był to żaden związek. Spędzanie razem czasu plus seks. Żałuję że to zepsułem bo coś tam poczułem a ona chciała tylko seksu bez związku. Zawsze mógłbym do niej wracać a tak jestem sam bez seksu od ponad półtora roka i bez przyjaciółki.

Gość gość
Znajdź sobie drugą i nie jęcz.

Gość gość
Na pewno nic nie chciala. Zdawalo Ci sie.

Gość gość
"debilko,nie ma takiej przyjaźni" X Bo się jadem zaplujesz :D:D:D:D

No wlasnie...tez mi sie wydaje ze niemozliwe jest by istnkala taka przyjazn...czysta I bezinteresowna...moze byc tak jak kolega pisze powyzej ze chodzi tylko o sex a potem to I tak przeistoczy sie w uczucie...nie wierze zeby facet mogl isc sobie z kumpela na piwo I gadac z nia tak I zachowywac sie jakby byl na tym piwie z kolegami.To niewykonalne.Cyhba ze jest gejem...

Gość gość sisi
Łączył was sex?.masakra.

Gość Okg5
Ja kiedyś przyjaznilem się z koleżanką, ale ona miała ponad 100 kg wagi. Śliczna z twarzy, lubiłem robić jej zdjęcia. Spędziliśmy noce w ciemni, nieraz zostawalem na noc u niej, nawet w jednym łóżku. I nigdy nie miałem na nią ochoty. Nie mój typ, preferuję fit. Ona miał chłopaka, ja dziewczynę. Czysta przyjaźń, coś pięknego. Być może te 100 kg skutecznie mnie trzymało i moje myśli na dystans, by nie doświadczyć poranku kojota.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl