Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

moja mama się przyznała

Polecane posty

że czasem pytają ją ludzie dlaczego ja jestem sama, "czemu sb nikogo nie znajdzie" itp. a ona odpowiada za mnie a po co jej to"? co myślicie o takiej matce? dodam że wie że jestem samotna i chciałabym jednak kogoś mieć... może nie teraz ale bywają takie dni że jest mi źle i ona o tym wie.

Gość gość
Matka w porządku, a co wolałabyś aby mówiła, że jesteś samotna i źle ci z tym. Powiedz mamie niech na przyszłość mówi, że niech te osoby zajmą się swoją rodziną

Gość gość
:*

Gość TixTom
A niby co ma wg ciebie odpowiadać, skoro ty i tak teraz sama nie jesteś zdecydowana. Będzie mówić np e teraz nie, może kiedyś tam, to też możesz mieć pretensje, że za ciebie coś tam mówi wtrąca się itp itd Właściwie co by nie powiedziała, to może być żle, a to i tak od CIEBIE zależy jak dalej się twoje życie potoczy.

rok temu powiedziała mi że do póki ona żyje ja nie będę nikogo miała i od tamtej pory nie szukam, nie chcę robić sb nadziei, zaspokajam się jednostronną miłością do sąsiada ale każdy wie że to mi nie wystarcza... :O

Gość TixTom
Ty w jakiś sposób jesteś związana tym co tobie powiedziała matka? Nie masz wpływu na własne życie, tylko żyjesz tak, jak powiedziała tobie matka? Nie chcesz sobie robić nadziei, bo pewnie czegoś się obawiasz, że coś nie wyjdzie i nawet nie próbujesz, usprawiedliwiając to zachowaniem matki.

his infernal majesty wczoraj Serio tak powiedziała? Nie próbujesz zwracać na siebie uwagi w stylu pravika?:D his infernal majesty dziś Nie wyrzuci, tylko straszy.

powiedziała tak dokładnie 13 miesięcy temu dlatego między innymi rozeszłam się ze zber... i niedawno odrzuciłam zaloty pewnego świetnego faceta w którym tylko wiek mi nie odpowiadał...

Gość gość
A czemu nie chce abyś z kimś była ? W czym jej to przeszkadza ?