Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość22222222222

witam

Polecane posty

Gość gość22222222222

Witam serdecznie . Pisze tutaj ponieważ mam pewien problem z moją dziewczyną . A więc tak jesteśmy ze sobą od 9 miesięcy ogólnie między nami było bardzo dobrze nie licząc drobnych sprzeczek które się czasem zdarzały . Problem pojawił się wtedy gdy jej matka stwierdziła że moja dziewczyna nie powinna się ze mną spotykać , mianowicie robiła jej zakazy na wychodzenie na dwór , zabrała jej telefon aby się ze mną nie kontaktowala . Mimo tego moja dziewczyna nie słuchała się matki i starała się ze mną utrzymywać kontakt oraz w miarę możliwości spotykać cieszyłem się z tego powodu bo widziałem ze jej zależy na mnie skoro tak postępuje . Z biegiem czasu jej matka trochę odpuściła mianowicie pozwala jej wychodzić na dwór oddala nawet telefon nie mniej jednak dalej uważa że nie jestem partia dla jej córki . Zacząłem się poważnie zastanawiać nad tym czy jej na mnie zależy jakiś miesiąc temu ponieważ moja dziewczyna pewnego razu miała okazję się ze mną spotkać i faktycznie spotkaliśmy się z tym ze ona zakończyła spotkanie po około 15 minutach nie miała żadnego poważnego powodu aby zakończyć spotkanie a jedynym powodem dla którego to zrobiła były koleżanki mianowicie poszła do nich zostawiając mnie mimo tego że z nimi widzi się codziennie a ze mną wtedy kiedy jest okazja ze względu na jej matkę . Źle się z tym poczułem i powiedziałem jej ze mi źle z tego powodu i zapytałem jej czy koleżanki z jej perspektywy są ważniejsze ode mnie odparła mi ze nie bo tylko ja się dla niej liczę i jestem dla niej bardzo ważny a poszła do koleżanek dla tego bo zakończyliśmy spotkanie chociaż prawda jest taka ze to ona zakończyła spotkanie gdy do nich poszła no ale nic uwierzyłem w jej słowa i jakoś o tym zapomniałem . Moje myśli na ten temat powróciły w dniu dzisiejszym kiedy matka mojej dziewczyny pozwoliła wyjść jej na 3 godziny na dwór wszystko było by ok gdyby nie fakt ze moja dziewczyna poszła spotkać się z koleżankami a mi nawet nie zasugerowala spotkania mimo tego że bardzo rzadko się widzimy i z tego powodu nie wiem co o tym myśleć . Myślę że jej zależy na mnie bo tak naprawdę to ona zrobiła pierwszy krok w tym związku w momencie gdy jej nie odpisuje na SMS pisze do mnie po kilkanaście wiadomości na raz dla czego nie pisze do niej czy coś się stało itp gdy tylko ma jak dzwoni do mnie i dla tego wydaje mi się ze jej zależy ale z drugiej strony mimo tego że się praktycznie wcale nie widujemy bo raz na tydzień Albo miesiąc w momencie gdy ma możliwość się spotkać wybrała koleżanki i nie wiem już co o tym uważać .. pytam ja czy woli koleżanki czy nie to dalej utwierdza mnie w przekonaniu ze ja jestem dla niej najważniejszy ale skoro tak to dla czego spotkała się nimi zamiast ze mną ?! Pomóżcie mi co mam o tym uważać ? Ps oboje mamy po 16 lat