Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely0

Problem z byłym...

Polecane posty

Witam. Mam problem z byłym chłopakiem. Zerwał ze mną około maja, z czym bardzo trudno było mi sie pogodzić. Jednak Po jakichś 2-3 tygodniach udało mi się. Problem polega na tym, że za każdym razem, kiedy ja poczuję się lepiej on do mnie pisze i chce odnawiać kontakt... Domyślam się, że chodzi mu tylko seks (raz po zerwaniu do tego doszło). Ja spotykam się z nim, bo jakoś nie potrafię mu odmówić, zależy mi na dobrych relacjach z nim.Jest on taką osobą, że wiem, że gdy mu odmówie to od razu będę najgorsza. Czuje się wtedy bardzo źle, i chcę zakończyć ten związek pozytywnie. Przeważnie jednak wszystko kończy się krótką rozmową przez facebooka, po czym on stwierdza... że jednak nie chce mu się ze mną spotkać. Taka sytuacja miała miejsce ok. 4 razy od maja, przy czym spotkaliśmy się tylko raz. Każde takie odrzucenie ponownie mnie załamuje. Jak mu wytłumaczyć, że chcę aby zostawił mnie w spokoju, tak żeby pozostać z nim w dobych relacjach?

Gość gość
po prostu przestań reagować na to. Wywal go z fb i zablokuj zablokuj też nr tele i nie będzie mógł już nic pisać ani dzwonić. Widać, ze koleś się Tobą bawi i Cię nie szanuje- to mur beton.

Gość gośćQuest
Nie odpisuj, nie odbieraj telefonów, co ci tak zależy na dobrych relacjach z nim ,jak z tego co piszesz to ma Cię w dup//i//e i odzywa się tylko jak go k/^u/^t/^as swędzi! !!

chodzi o to, że jesteśmy na siebie skazani w pracy... a ja jestem wrażliwą osobą i nie potrafię znieść tego, kiedy on jest dla mnie taki wredny...

Gość gość
no tak, to dawaj mu doopy za darmo, to będzie miły, ales ty głupia :-D w najgorszym wypadku zmień pracę

Gość wiecznie_okłamywana_zakochana
wywal go ze znajomych na fb, zablokuj, usuń jego numer telefonu, albo Ty swój zmień. w pracy traktuj obojętnie, z dystansem, unikaj spojrzeń, rozmowy. szanuj siebie! to co teraz robisz to wcale nie jest tak, że Ci zależy na dobrych stosunkach z nim. wygląda to tak, jakbyś nadal miała nadzieje, ale on ma Cię w d***ee i zrozum to w końcu. wykorzystuje Cię. nie pozwól się traktować jak dziwkę. zakończ to raz na zawsze! widocznie jest typem człowieka z którym nie da się mieć 'normalnych' kontaktów. odpuść!