Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunia24

boje się upałów

Polecane posty

Gość lunia24

Zbliżaja się mega upały a ja zamiast cieszyć się wakacyjną aurą,drżę z przerażenia :( Od kilku lat choruję na nerwicę lękową i lato kojarzę tylko i wyłącznie z mąrdęgą...Wystarczy,że 5 min postoję na słońcu czuję osłabienie,serce zaczyna mi walić jak oszalałe a najgorsze są dodatkowe napływy gorąca,mam wtedy wrazenie ze puchną mi jakieś żylki w głowie i dostanę wylewu...dostaję paniki,w żaden sposób nie mogę się wtedy schłodzić,nawet oblewanie zimną wodą mi wtedy nie pomaga,czuję jak bucha ze mnie gorąco.Mam dopiero 25 lat,z zazdrością patrzę na zdrowe,nieposhizowane dziewczyny,ktore całymi dniami mogą wylegiwać się na słońcu :( Jestem szczupłą osobą,wogóle się nie pocę i może dlatego tak szybko się przegrzewam...nie wiem co robić...POMOCY!!!

Gość gość
Unikaj słońca. Trzymaj się cienia.

Gość gość
Mam tak samo :( Właśnie trafiłem na ten wątek wpisując w wyszukiwarkę hasło "boję się upałów". Też mam nerwicę i też zaczynam panikować kiedy zbliżają się upały. Zawsze jest mi słabo, kręci mi się w głowię, boję się, że zemdleję. Czasem mam wrażenie, że mój organizm fizycznie nie jest przystosowany do radzenia sobie z wysokimi temperaturami o.O Miałem w weekend odwiedzić znajomych w innym mieście, ale nie ma szans, że wyjdę z domu, po prostu się boję ehh.

Gość gość
Jeżeli macie leki uspokajające, to je weźcie.

Gość gość
jejku u mnie to samo ,właśnie miałam dodać podobny temat niestety będę zmuszona wyjsc co najmniej trzy razy z domu (pies)

Gość gość
Ja też tak mam....byle do środy!