Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

awaria auta na trasie

Polecane posty

Gość gość

Hej jakie firmy z lawetami polecacie na trasie do Gdańska? raz miałem problem z autem właśnie tam i tym razem chcę być przygotowany, a nie posiadam tabletu ani smartfona z netem zeby sprawdzic to w razie awarii

Gość gość
Assistance sobie wykup

Gość akimke
O, ja mam Assistance i zastępcze auto w razie czego :classic_cool:

Gość gość
Sobcom z Torunia - www.sobcom.eu - ale asistance też polecam jednak wykupić

Gość jakub098
Często na drogach są znaki informacyjne o serwisach i pomocy drogowej. Kiedy zdarzyła mi się przykra niespodzianka zadzwoniłem po serwis citroena we Wrocławiu http://jhlserwis.pl/ Nawet długo nie czekałem i panowie się pojawili. Jak się okazało usterkę szybko udało się usunąć. Problem w tym, że wpierw trzeba wiedzieć co się zepsuło.

Gość gość
Nam kiedyś jak po dostawe z mężem jechaliśmy wywaliła pompa wody, i ściągali nas z takiej firmu która obsługuje dostawcze, busiki itp. http://hussar-pomoc.com/ . Nie wiedziałam że to takie tanie, chciałam namawiac męza ze lepiej będzie lawete do polski zamówić ale on już gdzieś slyszal o tych mobilnych seriwsach no i wyszlo nam to na dobre :)

Gość gość
dokladnie tak, te mobilne warsztaty od http://hussar-pomoc.com/ daja rade. ja bylem sceptycznie nastawiony jak szef z nimi umowe nawiazal, ale jak poszlo mi sprzeglo na jakims zadupiu w czechac, to bez nich nie dalbym rady. naprawde sa godni polecenia

Gość gość
mieszkam niedaleko zjazdu z autostrady na obwodnicę Trójmiasta - i robię wszystkie auta w duch serwisie - bardzo porządny serwis ale drogi, mają tam wszystkich specjalistów i lawete 24/7 mam dwa auta i jak tam przyjeżdżam i mówię że coś puka to to znajdują i naprawiają a nie jakieś prowizorki piszczące jak reszta i odpowiedź bo żona to stary samochód ma...

Gość gość
Dlatego też wazne jest dbanie o wszystkie elementy auta, żeby nie dochodziło do takich sytuacji. Dobrym pomysłem może być chociaży regeneracja turbosprężarki czy wtryskiwaczy http://www.turboserwis.pl

Gość gość
To ja zapytam nie o Gdańsk, a o Katowice. Ale proszę o jakąś szybką, sprawną odpowiedź. Dzięki.

Gość gość
Najbliższej. Pamiętam jak pewnego dnia kapcia złapałem i nie mogłem odkręcić koła na A4, bo tak zapieczone były śruby w tylnym kole :D Dzwoniłem po najbliższą pomoc z google i od tamtej pory nie śmieję się z kobiet - kierowców. :D

Gość gość
Mnie ostatnio ktoś wbił gwoździa w oponę i tak jechałam do domu 35 km bez nadziei na pomoc, by akurat był mecz Polska - Kolumbia.

Gość gość
Bardzo dobrze, że dbasz o takie rzeczy. Ja miałam niedawno awarię w okolicach Garwolina. Niestety nie mam pakietu assistance, dlatego wezwałam najbliższą pomoc drogową www.holowanie.mazowsze.pl. Przyjechali po 30 minutach i przewieźli mój samochód do warsztatu.

Gość gość
Ja także nie posiadam ubezpieczenia assistance. Ostatnio gdy miałam awarię na drodze, wezwałam pomoc drogową www.pomocdrogowanowytarg.pl. Przyjechali na miejsce po 30 minutach i pomogli mi uruchomić ponownie samochód.