Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym rozmawiac z kobieta w ciazy

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka ostatnio mi powiedziala ze nie ma o czym ze mna rozmawiac, ona ma dzieci, ale wczesniej zanim je urodzila jej rozmowy dotyczyly tylko plotkowania na cudze rodziny, nigdy nie rozmawialam z nia o kosmetykach- co wogole jest dziwne ze z kobieta nie mozna pogadac o kosmetykach, o filmach, studiach itp wkurzala sie jak ja o cos pytalam, plotki plotki I tylko plotki, mialam jej dosyc, urodzila dzieci I nadal to samo I mowi w koncu: ze nie mam o czym z toba rozmawiac...masakra

Gość gość
taka jest wiekszosc kobiet, same plotki

Gość gość
ja mam dwójke dzieci mam 28 lat i mam koleżanki w róznym wieku od 19 lat do 41 eh i musze sie dostosowywac z 19 latka za bardzo nie pogadam o dzieciach zwłaszcza ze jeszcze ich nie lubi,więc gadam o imprezach,znajomych,kosmetykach,sexie,podrywach o pasjach ona lubi taniec o pracy co słychac bo razem pracowałysmy,ze strarszymi to wiadome o rodzinie,o dzieciach,gotowniu sprzataniu,sexie,gdzie jechac na wakacje,co zwiedzić, a jak nasi mezowie ja uweilbiam ludzi uwielbiam rozmawić,dla mnie nie ma problemu zagadać:)

Gość gość
Niestety nie z kazda kobieta da sie rozmawiac o innych rzeczach niz cudze rodziny, sa takie malomiasteczkowe ktorych nie interesuje ksiazka ani film ani nawet babskie kosmetyki, jedyny temat to co sie stalo w cudzej rodzinie, taka jest tez mojego brata narzeczona, jak nie tozmawiasz o ludziach to mozna bybylo siedzieć z nia w pokoju caly dzien i ona by sie nie odezwala bo ja nic nie interesuje