Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestka85

2 tyg do urlopu

Polecane posty

Gość trzydziestka85

w tym roku jakos sie zapuscilam moze to wymowka ale napewno oprocz lenistwa wina jest tez chroniczny brak czasu..a tu lato nastalo 30 stopni w cieniu a ja taka byle jaka:/ na szcescie nie mam jakiejs wielkiej nadwagi ok 5/6 kilo mniej bylo by w zupelnosci wystarczajace , druga rzecz to stan skory malo jedrna troche celulitisu totalnie blada w dodatku ze sklonnoscia do rogowacenia mieszkowego w okolicy ud :/kto jest w temacie ten wie o co chodzi , stopy zapuszcone , fryzura tez do kitu . mam 2 tyg mam nadzieje ze cos uda mi sie z tym zrobic,zrzucenie 5 kilo to powinien byc pikus jesli sie przyloze-wcale nie chodzi mi o glodowke ale o znaczne ograniczenie weglowodanow i troche ruchu co do stanu skory to masaze prysznice i troche slonca co ma zbawienny wplyw na moje rogowacenie fryzjer wiadomo 2 godziny i po sprawie kwesta tylko znalezienie odpowiedniego fachowca aha i obowiazkowy profesjonalny pedicure moze cos ztego bedzie :) startujemy od dzis dieta: snaidanie serek wiejski plus kromka wasy z szynka 2 sniadanie:parowk drobiowa obiad: 2 udka kurczaka z piekarnika i pomidor podwieczorek:kawalek arbuza kolacja:serek wiejski pielegnacja: pilling z kawy plus mleczko nawilzajace gruuba warstwa oraz wizyta w aptece lista zakupow:capivit a plus e (kapsolki) masc z wiT a oraz masc z mocznikiem zimny prysznic naprzemian z cieplym solarium :kilka minut(nie bede wygladac jak skwarka zakrywam twarz i dekolt chodzi mi glownie o wysuszenie krostek spowodowanych rogowaceniem włosy:szukam fryzjera i umawiam sie na termin stopy:umawiam sie na pedicure moze cos jeszce z tego bedzie:D

Gość gość
ja jestem od maja na diecie, wczoraj byłam i fryzjera ale jeszcze też długa droga przede mną, dziś posiedziałam z godzinę w ogordzie żeby łydki opalić - stopy mi się opaliły od chodzenia w japąkach. ale ramiona blade jak ściana natomiast przedramiona opalone ;/ bo dużo chodzę w bluzkach 3/4 rękawa. Zawsze o wszystkim myślę za późno - teraz jadę w sobotę na kajaki i nie mam żadnej rozsądnej bluzki - spodenki jutro powinny dotrzeć - ale jak się tu pokazać jak sie jest totalnym bladziorem a to już lipiec ;/ wieczorem może na zakupy pojadę.