Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ale mnie Mąż wk...!

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mam bardzo nerwowy czas w pracy. Możliwe , że będą zwolnienia. Chodzę jak kłębek nerwów. Rozglądam się w razie w za inną ale nie ma nic godnego uwagi co jeszcze bardziej mnie dołuje. Sytuacja z dzisiaj. Wróciliśmy do domu. Maż się położył zmęczony a mi wymyśla , że może bym zrobiła to czy tamto, czym mnie jeszcze bardziej wkurzył. Później pyta się jak w pracy. Mówię mu , jak wygląda sytuacji, jak się wygadałam to aż łzy mi popłynęły. Na co On , że jakoś się ułoży. Pytam się co to znaczy jakoś i czy ma jakiś pomysł a On. Zapytał jeszcze czy teraz codziennie będę mu psuła dzień tym zamartwianiem. Po czym poszedł spać. Tak mnie wk..., że masakra. Chciałam poważnie porozmawiać , bo może trzeba pomyśleć o wyjeździe za granicę. A On mnie tak olał. Dodam tylko , że przez 5 lat naszego małżeństwa , Mąż pracuje może 2 i pół roku, w tym ostatnich kilka miesięcy na czarno za psie pieniądze. I to z mojej pracy głównie się utrzymujemy, więc to byłaby katastrofa gdybym straciła pracę. Poczułam się, że nie mam w nim żadnego wsparcia. Czuję, że zostałam z tym problemem sama. Naprawdę gdyby mi ktoś podsunął teraz papiery rozwodowe podpisałabym bez wahania. D**ek a nie Mąż.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować