Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wolny związek?

Polecane posty

Gość gość
rób jak chcesz tylko potem nie pleć bzdur jacy to faceci źli!

Gość gość
dla dobra tego "związku" odmów ze dwa razy :) powiedz że super ale jutro bo masz zjazd klasowy czy imieniny ciotki albo impre integracyjną ,ja kiedys wymyśliłam wesele :D oj ale był wściekły że go nie wzięłam ,no ale skoro nie bylismy razem ....

Gość gość
Nie wiedziałam, że nadal żyjemy w czasach gdzie się prosi dziewczynę oficjalnie o chodzenie :) Nie słyszałam aby w żadnym ze związków wokół mnie ktoś odwalał takie cyrki. Ogólnie wszystko niby by grało gdyby nie tekst "gdybyśmy byli w oficjalnym związku" co oznacza, ze wg. niego nie jesteście. I tyle.

Gość gość
Do goscia z 20,45. Dziękuję za świetną radę! Czy u Ciebie się udało go zdobyć? Jesteście razem?

Gość gość
tak :) planujemy ślub , oświadczył się w marcu,po 14 mc znajomości ja nadal czasami niedostępna i w swoim świecie i po ślubie też tak będzie. żadnych wspólnych porodów,sikania przy sobie i łażenia w zielonych maseczkach.

Gość gość
Właśnie napisał z zapytaniem: Skarbie, czy nasze spotkanie dzisiaj jest aktualne? Myślicie, że powinnam mu odmówić skoro wczoraj się umówiliśmy na dzisiaj? Czy to byłoby zbyt ostro pisać pół godziny przed spotkaniem że nie mogę? Tymbardziej, że mógł już kupić wejściówki do kina bo tam dzisiaj idziemy... Może lepiej powiem, że jutro nie mam czasu?

Moim zdaniem tak naprawdę nie ma czegoś takiego jak wolny związek, to tylko ludzie tak to nazywają, jest to nic innego jak znajomosć oparta tylko na seksie, nic więcej.

Gość gość
Nic nie odmawiaj dziś.

Gość gość
Do goscia z 20.58 Serdecznie gratuluję!!!! Cieszę się, że Ci się udało :-) Ten mój jest w takim wieku gdzie oświadczyny i ślub są czymś naturalnym. Najśmieszniejsze jest to, że często sam porusza temat ślubu. Nie bezpośrednio naszego, ale np. że chciałby wziąść ślub w Kościele, albo że jego przyjaciele się hajtają. Wczoraj nawet powiedział przytulając mnie, że marzy aby mieć dwójkę dzieci w przyszłości...

Gość gość
My też jestesmy w tzw odpowiednim wieku ,ja 29 ,on 31 :) Dzisiaj mu nie odmawiaj skoro umówiliscie sie juz wczoraj, jak zacznie coś mówić o nastepnym spotkaniu to wtedy powiedz "hmm super tylko że ja w sobote jade z anią do jej brata" ,nie muszę jechac ,nie chce ,ale jadę ,jak zacznie wypytywać to powiedz że a bo dawno go nie widziałam ,wrócił zza granicy ,cos w ten deseń.

Gość gość
Do gościa z 21.12. Co za zbieg okoliczności: my mamy dokładnie tyle samo.lat co Wy :-) Dziękuję Ci za radę, jest naprawdę super. Życzę Wam powodzenia!!! Uciekam do kina, ale jutro odmówię spotkania ;-)

Gość gość
do kina o tej porze? prowo!

Gość gość
widzisz :) to i wam się uda . Kina mają ostatnie seanse o 22 ,do tego sa maratony filmowe ,tak jest u mnie w krakowie

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość dziś dziewczyno wrzuć na luz, nie bądź nachalną laską, facet lubi zdobywać (albo przynajmniej mieć poczucie, że zdobywa). Zamiast pytać, rozkochaj go w sobie, a wtedy wierz mi, on sam będzie chciał deklaracji x zdecydowanie najlepsza rada, autorze posta jesteś facetem? x Jestem kobietą.. miło, że ktoś docenił moją radę. Śmieszy mnie krytyka seksu po dwóch mies.. kids :). I jak idzie autorce? Z tym udawaniem niedostępnej byłabym uważna i ostrożna, odrobinę tak ale z umiarem. Faceci lubią zdobywać, ale humorzaste księżniczki już mniej. Bądź dla niego czuła, kobieca, wesoła, doceniaj go, okazuj mu, że jest ważny, ale też miej swój świat. I tyle in my opinion:). I nie radziłabym pytań wymuszających deklaracje, jak facet będzie czuł to co chcesz żeby czuł to powie to co chcesz usłyszeć. Poczekaj na to, zamiast ciągnąć go za język.