Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem skąd powstał mit że Niemki czy Angielki są brzydkie

Polecane posty

Gość gość

Byłam w tym roku w Niemczech i UK i naprawdę nie zauważyłam żeby były jakies rażąco brzydkie, nawet bardzo ładne i modnie ubrane kobiety widziałam, owszem te zaniedbane w dresach też, ale te szczupłe i zadbane wcale nie są brzydsze od Polek. w ogóle nie wiem skąd się wziął mit, ze Polki są takie ładne, muszę z przykrością powiedzieć, ze niestety nie wyrózniamy się urodą. Np takie Wenezuelki to owszem, czy Japonki (oczywiscie nie wszystkie), albo ładne Amerykanki wystarczy popatrzeć na jakieś sławne aktorki, ale Polki są moim zdaniem przecietne, faceci Polacy to już w ogóle poniżej średniej

Gość gość
A taka Polkę co dech zapiera to się bardzo rzadko widzi. Ładne są niektóre, ale takie ,że przechodzi się koło nich obojetnie, nie ma jakiegoś wow. A np Ukrainki naprawdę są wyjątkowo ładne albo Rosjanki tylko często zaniedbane np na mojej uczelni studiuje ich trochę to niektore owszem wszystko ładnie ,ale zdarty lakier na paznokciach, czy nieświezy oddech i takie tam szczegóły co je widać.

Gość gość
tez nie wiem, moim zdaniem w każdym kraju jest dużo ładnych kobiet ale tez brzydkich :)