Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chyba preferencje Sadomasochistyczne i kręci mnie to.

Polecane posty

Gość gość

Podnieca mnie jak kobieta mnie dominuje. Tzn, raz dominowała mnie krótko na czacie, ale czułem zniewalającą przyjemność, w dodatku jakieś podniecenie w całym ciele. w podbrzuszu, te zniewalające emocje z tym związane. Marzę, żeby np lekko mnie wychłostała po tylku, w*****ała w tyłek dildo, kazała sobie obciągać, lizać, całować i wąchać stopki, dupcie, a co jeszcze, cholernie chciałbym, aby zsikała mi się do buzi, gdy np ja mam zawiązaną opaskę na oczach. Kiedys nawet sam zlizywałem swój mocz z podłogi, i chciałbym pić go od jakiejś Pani. Mam zamiar kupić sobie różne zabawki, kajdanki, maskę, świece, kneble. Mogłbym sobie przypiąć klamerki do sutków, włożyć sobie korek do tyłka, a potem nawet włożyć do ust, gdyby Pani mi kazała. Mam takie fetysze związane też z bielizną, bucikami noszonymi, mógłbym wąchać i lizać całymi dniami. Nawet nie ciągnie mnie do seksu, chociaż nigdy go nie uprawiałem, to w jakimś sensie mam do niego ciągnoty, ale nie aż takie jak do uległości.

Gość gość
Też mam preferencje sado - maso i nie szukam bliskości w seksie. Początkowo nie mogłam się z tym pogodzić ale teraz jest okej :D

Gość gość
Uległa jesteś czy Dominująca ?

Gość gość
Switch. Bywa że przez dłuższy czas tylko uległa, potem przez dłuższy tylko dominująca.

Gość gość
No mnie raczej kręci bardziej uległość, dominacja nad kobietą mnie tak nie pociąga. A teraz to bym mógł sobie przed snem wąchać i lizać szpileczki jakiejś Pani, wsadzić tam nos i wciągać powietrze, od razu poczułbym dreszcze i podniecenie. Ahhh.