Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny, czy gadacie na swoich mezow do swoich mam?

Polecane posty

Gość gość
Świadczy to o tobie że jesteś nienormalna klepiac matce na męża nie doroslas do związku i trudno odejść ci od cycusia mamusi.

Gość te verde
Ze nie myslisz logicznie. To oczywiste ze osoba pytajaca ma uprzedzenia na tle religijnym i nie powinnas takiego pytania nawet zaszczycac odpowiedzia. Inni na tym forum lubia pytac o bmi, ciekawe czy tez bys podala.

Gość ooooooooootak
a ja raczej mówię, wiadomo że nie wszystko ona sama słyszy po moim tonie, że coś się stało jeśli mąż kłóci się sensownie to nie ma powodu do obgadywania, ale jeśli on zachowuje się jak osioł i nawet nie dąży do wyjaśnienia sytuacji to kiszę to w sobie aż jest mi tak zle, że mama to zauważa Raz pękłam i powiedziałam jej że mąż podnosi na mnie rękę. Zresztą jeśli komuś dzieje się krzywda i trzyma to w sobie mimo wszystko, to jest dla mnie dopiero dziwne. Właśnie tak ludzie się izolują od siebie w dzisiejszych czasach. Żeby tylko nic nie wyszło poza "naszą" rodzinę, absolutnie.. Myślicie że macie lepszego przyjaciela niż własni rodzice? (nie mówię o jakiś patologiach) NIE, NIE MACIE. Wszyscy patrzą na swoje szczescie - nawet własni mężowie. Tylko rodzic zrobi wszystko by dziecko było szcześliwe.