Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka1

Sukienka maxi dla jakiego typu figury

Polecane posty

Gość ka1

Ostatnio w reserved widzialam sliczna sukienke typu maxi i zastanawiam sie do jakiego typu figury pasuje. Nawet nie wiem jaki typ figury mam. 178cm wzrostu, wciecie w talii jest ale mam maly problem z wystajacym brzuchem, no biust mam bardzo duzy, biodta i uda tez sa szerobie( niestety) sukienki nosze w rozmiarze 38, gorzej z innymi ubraniami bo tutaj musza byc w rozmiarze 40-42 ( to zalezy od kroju)

powinna c***asować taka na biust bez ramiączek wiesz o co chodzi? ale nie jestem pewna co z brzuchem... ja mialam wystający brzuch to kiepsko czułam się w długich kieckach ale chyba nie bardziej kiepsko niz w innych ciuchach.

Gość ka1
Tzn bez ramiaczek odpada za duzy biust 70h, albo na grubszych ramiaczkach albo lekko zakryte ramiona. Jak znajde na stronie reserved ta sukienke to pokaze. Do niedawna tez myslalam,ze tak sobie wygladam w sukienkach czy spodniczkach ale da sie wytrzymac :)

Gość ka1
Tzn bez ramiaczek odpada za duzy biust 70h, albo na grubszych ramiaczkach albo lekko zakryte ramiona. Jak znajde na stronie reserved ta sukienke to pokaze. Do niedawna tez myslalam,ze tak sobie wygladam w sukienkach czy spodniczkach ale da sie wytrzymac :)