Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozplod na bezrobociu??

Polecane posty

Gość gość

Bezrobotne?czybedziecie sie rozpladzac jak dadza wam ten 1000zl ? przyznam ze slyszlam. ze zacheci to was do ciaz hahah serio?/

Gość gość
ale będa dawac za fakt ciązy czy za urodzenie zywego ? bo tak to mozna co miesiąc zachodzic w ciaze, brac 1000 zl, usuwać i znow zaicążac

Gość gość
nie...macierzynski po urodzeniu

Gość gość
nie zachęci mnie raczej, co to jest 1000zł i to jeszcze przez jakiś czas. Bardziej by mnie zachęciło jakbym miała pracę za co najmniej 2500zł do łapy, tyle samo mój facet, do tego jakieś mieszkanie. Tymczasem ja pracy nie mam, mój facet ma ale za grosze ciężka fizyczna praca, mieszkania nie mamy, tak więc o żadnym dziecku nie ma mowy teraz ani nigdy (chyba że wpadniemy kiedyś ale to co innego). 30 letnia bezdzietna bezrobotna.

Gość gość
poza tym znając życie pewnie jakieś warunki trzeba spełnić. Zasiłek dla samotnej matki to chyba 120 zł i żeby go dostać to trzeba spełnić z 10 warunków, jakieś zaświadczenia, nie pamiętam już ale kiedyś czytałam i byłam w szoku. Musi się w każdym razie taka samotna matka nalatać nieźle po urzędach żeby dostać te głupie 120zł. Zresztą z becikowym jest tak samo.