Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra jest w ciązy , szok.

Polecane posty

Gość gość

Po 15 latach małżeństwa, moja 42 letnie siostra i jej prawie 50 letni maż będą mieli dziecko, zatkało mnie, nie powiem. Moi rodzice już wariują, a nie wiadomo jakie to dziecko się urodzi itp. Jestem w sumie zła, nie brałam pod uwagę takie obrotu sprawy. mam dzieci, mają wnuki, wszystko już było ustalone, poukładane a teraz jakś rewolucja będzie. Biedne dziecko, tacy starzy rodzice, nie rozumiem mojej sistry.

Gość gość
Rodzenie dzieci pozniej jest o wiele rozsadniejszym rozwiazaniem, pusta idiotko!

Gość gość
Mojej koleżanki matka urodziła w tym samym roku co ta koleżanka.

Gość gość
A co Ci do tego. Co boli Cie ze calal uwaga pojdzie na malenka wnuczke i wnuka i Ty juz korzysci od dziadkow na dzieciaki az takich nie bedziesz miala??

Gość gość
Znam taką parę co tak późno zdecydowali się na dziecko... i powiem że ojciec już nie podołał (z lenistwa) Matka sama z dzieckiem zapierdzielała i go tak rozpieściła że go do 3 lat butla karmiła,był małym wrednym dzieckiem.Teraz ma 17 lat a mama 65 :P

Gość gość
Wieszco palnij sie w leb czy ty bedziesz im to dziecko wychowywac

Gość gość
No mam do tego, przyzwyczaiłam się już do tego,że moja siostra nie ma dzieci, moi rodzice też byli już pogodzeni a tą sytuacją.No a teraz rewolucja, już widoczne są zmiany w myśłeniu moich rodziców, tak jestem zła, mozecie isać,że jestem wredna, ale takie są moje prawdziwe odczucia.

Gość gość
A o co jesteś zła? Przecież to rodzice będą zajmować się swoim dzieckiem a nie ciotka czy dziadkowie.

Gość gość
Ze tez im sie chce na starosc rodzic.

Gość gość
Jestes zazdrosna bo Twoje dzieciaki pojda w ostawke. I oczywiscie zmieni sie podzila majatku w razie smierci bTwoich rodzicow. Nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadza.

Gość gość
A nie zapaliła ci się kontrolka "co jest ze mną nie tak"?

Gość gość
ale soczyste prowo :P zbyt soczyste i oczywiste ale na zachętę 3/10

Gość gość
wszyscy będą myśleć że to dziadkowie a nie rodzice.

Gość gość
A co ze mną ma być nie tak?Jak się zmienie podział majątku? przecież dalej jesteśmy tylko 2, a to ile kto ma dzieci nie wpływa na podział.Nawet gdyby ich nie miała, to coś tam by dostała.Owszem jak nie miała dzieci to rodzice nie mieli powodu jej pomagać, bo po co dorosłym dobrze ustawionym ludziom pomoc ? Wszystko się meini, a mi pasował jak jest, szczerze o tym piszę, co ma ściemniać, ze to super jest, skoro tak nie czuję?

Gość gość
Tak oczywiście to prowo, nie ma nic innego niż prowo zakładać, bardzo bym chciała,aby to było prowo, po 2 dniach bym już o tym nia pamiętała, ale niesety taka debilna sytuacja dzieje się w realu. No dla mnei to też kategoria raczej prowo, bo po co będąć w dość zawansowaym wielu skazywać dzieko na takie dzieciństo.

Gość gość
Pewnie myslalas ze skoro siostra nie ma swoichdzieci bedzie sponsorowac twoje a tu nici i bardzo dobrze nie cierpie takich ludzi a dziadkowie to jacys dziwni na miejscu twojej siostry miala bym w nosie co mysli taka rodzinka mojemu bratu corka urodzila sie jak mial54lata i wszyscy byli przeszczesliwi jest oczkiem w calej rodzinie

Gość gość
No właśnie to będą dziadkowie to po pierwsze a po 2 zburzą cały spokó w rodzinie, był czas na rodzenie dzieci, to nie, dopiero teraz tak wymyśliła.Rodzice już starsi, wszsytko poukładana, ale nie będzie rewolucja.Tak jest włąsnie moja siostra, całe życie pod prąć i na nikogo nie patrzy, bo liczy się tylko ona.

Gość gość
Podzial majatku tez jest na wnuki. jestes widac niedouczona i rozpieszczona. Uwazasz ze rodziece maja obowiazek pomagac tylko Tobie a Twojej sisotrze juz nie. Kurde powinnas jej gratulowc ze w koncu sie udalo. Noi ale jestes zwyczjana zachanna suka, ktora byla pepkiem swiata a teraz sie wszystko sie zmieni i placzesz nad tym.

Gość gość
a nie pomyślałaś o swojej siostrze? o jej radości? pewnie mieli problemy z poczeciem, w końcu się udało, są szczęśliwi a ty chodzisz i mieszasz. co cię to obchodzi? przecież nie ty będziesz sie tym dzieckiem zajmować.

Gość gość
"mają wnuki, wszystko już było ustalone," Pierwsze słyszę żeby decyzję o dziecku ustalać wraz z rodzeństwem, teściami i rodzicami :P Weź już się nie ośmieszaj, bo prowokować to trza umić!!!!!

Gość gość
Jestes wredna a twoja siostra nie musi zyc tak jak ty bys jej kazala i jej rodzina to jej sprawa a siostra to powinna cie za te madrosci olac cieklym moczem

Gość gość
Oni nie mieli żadnych problemów z dzieckiem, cały czas tylko jeżdzili, latali gdzie chcieli i wiecznie imprezowali. Zawsze a to miała plastry, a to brała tabsy, jak tylko mieli chwilę to zaraz wyjazdy. To tacy dziwnie trochę ludzie, ale co mnie to obchodził, niech robią co chą. Ta co pisze: Podzial majatku tez jest na wnuki. jestes widac niedouczona i rozpieszczona. Sama się doucz, pokaż mi podstawę prawną,gdzie dziedziczą wnuki, jeśli rodzce żyją? Owszem dziedziczą w mijesce zstęnych czyli matki, lub ojca, jesłi ten nie żyje, a przecież absolutnie nie piszę o takiej sytuacji, nie jestem jakimś potworem, w żyiu bym aż tak mojej siostrze nie życzyła, co za idiotyzm. Tak jestem zła, bo tqka postawa mojej suistry cały czaswszsytko w nosi, lekkie życia , a teraz rewolucja, no nie podoba mi się to, przecież nie musi. to nie jest sosba która nic innego nie robiłą tylko starała się o dziecko, wtedy to inna sytuacja, to osoba zapatrrzona w siebie, egoistka , jej maż taki sam, liczą się zawsze tylko oni, reszta rodziny jest nieistotna.

Gość gość
gość dziś No właśnie to będą dziadkowie to po pierwsze a po 2 zburzą cały spokó w rodzinie, był czas na rodzenie dzieci, to nie, dopiero teraz tak wymyśliła.Rodzice już starsi, wszsytko poukładana, ale nie będzie rewolucja.Tak jest włąsnie moja siostra, całe życie pod prąć i na nikogo nie patrzy, bo liczy się tylko ona. xxx ale w czym ty masz problem czy siostra mieszka z tobą? czy ty ją utrzymujesz? Jaka "rewolucja" dzieci się rodziły, rodzą i będą rodzić, i rodzicami się debilko nie zasłaniaj, bo widać oni nie mają z tym problemu i nie potrzebują adwokata w twojej kretyńskiej osobie. Mnie tam dzieci brata nie interesują tak zebym miała przeżywać, że się rodzą. Co mnie obchodzi jak sobie żyje z żoną w swoich czterech ścianach? Ty jesteś wścibska suką która wtyka ryj tam gdzie jej nie chcą i komentuje rzeczy, które jej nie dotyczą. Od takich suk trzymam się z daleka. Typowe małomiasteczkowe kołtuny i zołzy z którymi wstyd się pokazać, bo gdzie się nie odezwie tam obciach robi jełop jeden!

Gość gość
W sumie to po co ja tutaj piszę?, kmończe tamat, to w sumie moje osobiste odczucia i tak jestem zła, mam do tego prawo.Nic już nie odpisujcie, bo spadam z tego tematu.

Gość gość
Tak jestem zła, bo tqka postawa mojej suistry cały czaswszsytko w nosi, lekkie życia , a teraz rewolucja, no nie podoba mi się to, przecież nie musi. xxx xxx ale jaka to dla ciebie rewolucja? czy ta siostra z tobą mieszka i jest na twoim garnuszku? NIE MASZ SWOJEGO ŻYCIA??

Gość gość
no to sobie w dupę wsadź te swoje "osobiste odczucia" i jak widać egoistką jesteś ty, a nie siostra w dodatku jesteś toksyczną wścibską babuchą bleeeeee!!!!! rzygam na ciebie kur/wo!

Gość gość
rzygam na ciebie kur/wo! Może i autorka jest durna, ale wy to juz dno dna, jak można tak kogoś wyzywać i poco? To się kwalifikuje do leczenia psychiatrycznego.

Gość gość
Moja mama urodziła ostatnie dziecko w takim wieku, zdrowe, 10 w skali apgar, skończyła gimnazjum z najlepszym wynikiem w klasie :)

Gość gość
Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Pewnie liczyłaś, że majątek po twoich rodzicach i po siostrze przejdzie na twoje dzieci, a tu teraz rozczarowanie. Nie popieram późniego macierzyństwa, ale Tobie nic do tego, że jeździli, zwiedzali... Widocznie dopiero teraz spojrzeli na przyszłość z innej perspektywy i mają do tego pełne prawo.

Gość gość
to osoba zapatrrzona w siebie, egoistka , jej maż taki sam, liczą się zawsze tylko oni, reszta rodziny jest nieistotna. x egoistka bo zaszła w ciążę???? szukasz egoisty spójrz w lustro.