Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana brakiem pracy. ..placze

Polecane posty

Gość gość

Witam . Szukam pracy w zawodzie nauczyciela edukacji wczesnoszkolnej lub przedszkola. Szukam od marca , wysyłam cv i nic. Byłam na 3 rozmowach na których odpytywali choćby na studiach, uczyłam się na nie i nic. Właśnie dostalam trzecia negatywna odp choć byłam pewna że tym razem b. Dobrze wypadlam :( płacze

Gość gość
Wszędzie nauczycieli zwalniają, a ty pracy w szkole szukasz?? Bez znajomości, kumoterstwa i kunktatorstwa/??? Nawet w łape nie dałaś, i chcesz pracować w szkole??? Oszalałaś???

Gość gość
idiotka :D była moda na marketing i zarządzanie, wszyscy na to lecieli jak stado baranów, potem psychologia, teraz co sie nie zapytam jakiejś dziewczyny to edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna, no k***a mać milion takich nauczycieli? na h'u'j' nam tyle? Trzeba myśleć, a nie pchać sie na kierunek który jest totalnie nie perspektywiczny, no chyba że masz plecy w którejś ze szkół, kontakty i wtyki co by cie wkręcili, bo normalnie to ty takiej roboty nie załapiesz...

Gość gość
Poćwicz dzwiganie skrzynek i głupie uśmiechy - i spróbuj w biedronce. Powodzenia 🖐️

Gość gość
No ale wiem ze potrzebują, co się rozmawia z kimś to dowiaduje się ze przyjęli do szkoły , 6 latki teraz idą to dodatkowo potrzebują nauczycieli. Większość moich koleżanek ze studiów pracuje w zawodzie :(

musisz zdac sobie sprawe z tego ze to nie twoja wina. niestety ale ten kraj idzie prosto w kierunku grecji tylko u nich lepiej placa. sproboj szukac czegos nowego, np dawac korepetycje, czy przygotowywac do matur...

Gość gość
teraz tylko medycyna jest perspektywiczna i taka jest prawda, ale wszyscy przecież na lekarza nie pójdą.

Gość gość
nie potrzebuja, bo dzieci coraz mniej... zwalniają raczej

Gość gość
Teraz właśnie jest moda na medycynę - wszyscy się na nią pchają. Za 5 lat lekarze będą nosić worki w lidlu :)

Gość gość
no i dobrze, może w końcu obniżą cenniki za swoje usługi

oni ida na medycyne zeby jechac do uk a nie u nas.... zobaczcie pensje pielegniarek.

Gość gość
Mnie nawet w żłobku nie chcą bo jestem nauczycielem słyszę :( potrzebują bo są nabory ale nawet jeśli zaprasza na rozmowę to nic tego nie wynika. Nawet juz wystarczy mi na zastępstwo to tez nic nie ma :(

Gość gość
na stronie kuratorium oświaty jest pełno ogłoszeń, na jooble, znajdziesz, tylko szukaj, moja znajoma to po szkołach wydzwaniała i udało się .... tylko też zależy jakie miasto, w dużych nie ma problemu ....