Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gadu艂a25

Bezpo艣redni ginekolog...

Polecane posty

Go艣膰 Gadu艂a25

No w艂a艣nie chyba zbyt bezpo艣redni, jak ka偶da kobieta chodz臋 do ginekologa na regularne badania ale to co us艂ysza艂am zatka艂o mnie ca艂kowicie. Podczas badania gin stwierdzi艂 patrz膮c na mnie bez skr臋powania 偶e: "masz z******t膮 pochw臋 tzn. idealn膮" Tak mi powiedzia艂 nie wiedzia艂am co mam powiedzie膰 oczywi艣cie ma艂o si臋 nie spali艂am na tej kozetce. Po jakim艣 czasie posz艂am do kobiety gin. i Ona poinformowa艂a mnie 偶e: "ma Pani pi臋kn膮 macic臋". Czy tylko ja mam takie przygody? Co o tym my艣le膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to znaczy 偶e masz idealn膮 budow臋 tego organu ja jak by艂am na usg jamy brzusznej to te偶 typek powiedzia艂 偶e mam idealny uk艂ad to znaczy wszystko wida膰 bo nie u ka偶dego tak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj fotk臋 pochwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gadu艂a25
Rozumi臋 偶e mo偶e by膰 ok. Ale takie teksty? Nie co dziwne :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego ci si臋 wydaj膮 dziwne bo byli to ginekolodzy ale jak by ci taki tekst waln膮 kardiolog by艣 nie pia艂a takiego uczucia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.39 kardiolog i ginekolog ty jeste艣 porabana by por贸wnywa膰 ich.Ja nie mam takich problem贸w bo mam me偶a przy ka偶dym badaniu nawet pochwy,a wy lubicie upadlac swoich facet贸w chodza same bo Kr臋pujecie sie me偶a przy badaniu cipki a obcego faceta czesto zboczonego ginekologa nie zacofanie!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 gdzie nawet w szpitalu mamy Prawo do obecno艣ci osby bliskiej przy badaniu i zabiegu.Gdy wyprosz膮 nagrasz i p艂aci wysokie odszkodowanie za ubezw艂asnowolnienie Pacjenta bo on decyduje o obceno艣ci nie lekarz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19.26. To, 偶e zachowujesz sie jak ma艂a dziewczynka, kt贸ra u lekarza potrzebuje nia艅ki to tw贸 problem i prosze nie obra偶a膰 NORMALNYCH kobiet. Ja si臋 nikomu nie daj臋 upadla膰. Po co mi osoba bliska przy badaniu? Mo偶e ca艂膮 rodzin臋 mam sobie wzi膮膰 i robi膰 sztuczny t艂ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z w艂asnym ch艂opem na badania do gina.Czy wam juz calkiem rozum odj臋艂o,ale niektore baby maja nasrane,ch艂op pewnie boi sie takiej puszczalskiej samej wys艂ac na badanie i kontroluje ja,a one pantoflary zesra艂yby sie ze strachu przed wlasnym chlopem.Moj jakby tylko mi wspomnial ze chce byc przy takim badaniu to bym rozesmia艂a mu sie prosto w ryj.A druga sprawa taki ch艂op to juz zalatuje zboczeniem,rajcuje go patrzenie jak inny grzebie jego babie w d***e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby m贸j ma偶 chcia艂by by膰 przy badaniu to zdecydowanie pomy艣la艂abym ze co艣 z nim nie tak -n Zazdro艣nik, paranoik. A kobieta nie lepsza. Paranoiczka boj膮ca si臋 wsz臋dzie zbocze艅c贸w? Nie wiem ale ja mam lat 27, jestem pe艂noletni膮 doros艂a osob膮, kt贸ra nie potrzebuje niani. M贸j m膮偶 by艂 ze mn膮 kilka razy ale to by艂y inne sytuacje: - mia艂am mie膰 operacj臋 i by艂 ze mna gdy lekarz mi t艂umaczy艂 co i jak. Obydwoje zadawali艣my pytania. Potrzebowa艂am wsparcia. - gdy byli艣my w klinicie niep艂odno艣ci - wiadomo - gdy by艂am w ci膮偶y. A na kontrole po co mi on? Po co sztuczny t艂um? Grzybic臋 mi chce ogl膮da膰? Czy co? M贸j m膮偶 wie kiedy id臋 i czasem przypomina mi o wizycie, zawozi, albo przypomina 偶e mam o co艣 spyta膰 co dla niego jest wa偶ne. Jak go nie ma to mam nie i艣膰 a jakbym nie mia艂a me偶a to kogo mam zabra膰? Dziadka bo mnie upodl膮 w gabinecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie odpisujcie, to ta kafeteryjna psycholka od m臋偶a przy badaniu, wsz臋dzie si臋 wpieprza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ginekolog tutaj krytykuje kilka razy ten wpis pisz膮c jako jedna osoba.Dlaczego nie chce miec 艣wiadka bada艅 ,przy kt贸rych w cywilizowanym 艣wiecie to norma.Ba nawet nie mo偶e ginekolog by膰 sam na sam z Pacjentkom musi by膰 osoba bliska lub za艂atwia po艂o偶n膮.Tylko w dzikim kraju jak polska jest wszystko jest mo偶liwe! A na lekarzy powinno si臋 bo jak pisano,偶e wyci臋to zdrow膮 nerk臋 bo rutyna.A okazuje sie ,偶e nie by艂o Potrzeby wycina膰 nawet tej chorej! to Skandal i takich zdarze艅 jest wiele lecz nie uj偶膮 艣wiat艂a dziennego!!! Dlatego doktorku musisz si臋 przyzwyczai膰 do obecno艣ci osoby bliskiej ,a wy艣miewanie nic nie daje bo tylko dewoty si臋 krepuj膮 m臋偶a przy badaniu na fotelu a obcego faceta ginekologa maj膮 za boga durne baby!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem 偶e nie chce 艣wiadka bo robi co mu si臋 podoba. Ja mam przy badaniu i prodach mia艂am 艢wiadka m臋偶a i to wystarczy艂o by by艂o ok przy badaniu i por贸d ach.

Udost臋pnij ten post