Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak żyją młodzi ludzie bez perspektyw?

Polecane posty

Gość gość
jak bys nie pracowala to zostaniesz żulem

Gość gość
a rodzice zyc wiecznie nie beda

Gość gość
a rodzice życ wiecznie nie beda

Gość gość
Ja skończyłam studia humanistyczne, pracuję vw zawodzie. Jestem z pokolenia 30-latków. Ukończyłam uczelnię państwową. Uważam, że prywatne to mogą być najwyżej szkoły pomaturalne, żadnych tytułów, nawet licencjata,nie powinni mieć prawa nadawać absolwentowi. Za dużo jest badziewnych kierunków typu kosmetologia. Na kosmetyczkę, spoko, albo technikum o takim profilu albo policealna/pomaturalna szkoła. Wielu młodych teraz myśli, że skończy dupne studia na prywatnej uczelni i podbije świat. Cóż... trzeba przejrzeć na oczy i iść czasem po prostszej linii oporu...

Gość gość
Ja jestem z pomorskiego i w mojej miejscowości też nie ma zbyt wielu perspektyw dla młodzieży i dlatego większość ucieka do większych miast, tak jak tutaj opisują http://pomorskie-praca.pl/ Ja też zastanawiam się nad wyjazdem do Trójmiasta albo Warszawy…

Gość fak

Ja mam 25 lat, pracę państwową, 3400 netto i też nie mam perspektyw na życie. Mieszkam z rodzicami, może w przyszłym roku kupię mieszkanie ale co z tego jak i tak nic z tym życiem nie jestem w stanie zrobić.

Gość pravk

mieszkanie w swoim pokoju z renta socjalna, niewiadomo nawet na co wydac pieniadze bo wszystko jest bez sensu