Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syskaa

wyjazd na mazury z 2 latkiem

Polecane posty

Gość syskaa

Hej chcemy z męzem na weekend wyjechac na mazury i padl pomysl ze pod namiot ale nie wiem czy z dwu latkiem to jest dobry pomysl . próbował ktos w taki sposob spedzic jedna noc nad jeziorem ?

Gość syskaaaa
nikt nie byl ?

Gość wifigdańsk
ojej ja bylam nawet z roczną ale to u siostry na domku. pod namiot...nie zdecydowalabym się. a moze jest szansa zeby jakis domek wynająć?

Gość gość
Hey ! Rok temu byłam ze swoją 2 letnią córeczką i mężem na mazurach, przy wsi Jerutki. Zatrzymaliśmy się tu - www.domki-jerutki.pl Bardzo dobre warunki i właściciel przemiły. Było extra a córa bawiła się rewelacyjnie a my odpoczęliśmy od miejskiego zgiełku. Polecam !

Gość gość
Ja byłam z 1,5 rocznym dzieckiem, ale to w domku, pod namiotem nie. Ale skoro to jedna noc, to nie powinno być problemu, w nocy dziecko wziąć przytulić do siebie żeby czuło się bezpieczniej. Wszystko zależy od dziecka. Kiedyś za młodu, jak jeździłam z rodzicami na wczasy i z wujkiem i ciocią, to oni zawsze zabierali wnuka, i czy miał roczek czy 10 lat, to zawsze był idealny na podróże, czy te krótkie czy te długie. Niektóre dzieci potrafią marudzić itp., ale dla niektórych cała radość. Ja gdybym miała możliwość pod namiot na jeden dzień/noc, to bym się zdecydowała, bo może akurat dziecku by się spodobało :) A jeśli nie, to przez jakiś czas nie jeździć i spróbować kiedyś w przyszłości.