Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriella26

Jak myślicie, co powie ksiądz

Polecane posty

Gość Gabriella26

Witajcie dziewczyny Przejdę od razu do sedna sprawy, otóż Jestem po ślubie, mam męża, nie mamy dzieci, lecz kocham innego mężczyznę, jest to szczera miłość a nie zauroczenie. Utrzymuję z nim stały kontakt telefoniczny oraz facebook - mąż nic nie wie o tym, do zdrady nie doszło, przynajmniej praktycznie. Za 2tygodnie wybieram się do spowiedzi, jak myślicie co ksiądz mi powie w takiej sytuacji? Myślicie, że doradzi co robić ?

Gość gość
wytlumacz mi kobieto co ksiadz moze wiedziec o zyciu w malzenstwie przynajmniej teoretycznie co ci moze obcy facet poradzic :O:O ksieza to najgorsze k****arze a ty sie chcesz im spowiadac z takich raczy zal :O nie graj na dwa froiny jak kochasz innego odejdz od meza i tyle a nie masz problem co ksiadz powie taka jestes katloczka a zdradzasz meza :O nienawidze takich katoli do kosciola pojdziesz sie spowiadac a Cie c**a swedzi do innego :O

Myślę że złamałaś święty sakrament małżeństwa napewno nie będzie zachwycony ,możesz nie dostać rozgrzeszenia. Jeśli już dwoje ludzi decyduje się na ślub to są pewni że chcą spędzić ze sobą resztę życia. To nie jest pochopna decyzja. A wszystko zależy od Twojego stosunku do religii. Chcesz rady czy czujesz ze zgrzeszylas ?

Gość gość
hahahaha dobre hahahha ty p**********y niuedaczniku w sukmance :D:D:D bujaj sie ! zapytaj ile ks przer***ał bogatych k***wek :D:D:D zamknie ryj

Gość Gabriella26
r***ałem sie w konfesjonale i na chórze właził mi jego k***s w doope

Gość gość
bardziej to powinnaś odpowiedzieć sobie na kilka pytań, czy żałujesz tego grzechu(?) trzeba spełnić warunki spowiedzi jest ich 5 jednym z nich jest żal za grzechy, czy zgrzeszyć można jedynie cieleśnie?, do czego prowadzi Ciebie znajomość z tym człowiekiem, kochankiem do dobrego czy do złego? ile jest warta twoja przysięga jaką przed Bogiem w kościele złożyłaś mężowi? jest dobro i jest zło, człowiek codziennie swoimi wyborami wybiera jedno albo drugie.

Gość Taki_jeden_964
Proponowałbym żebyś nie tutaj się spowiadała.