Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moi rodzice powinni się zgodzić?! to dla mnie bardzo ważne

Polecane posty

Gość gość

ponawiam pytanie.. więc znam chłopaka od niedawna... ja mam 15 lat, on 17. ostatnio się spotkaliśmy i naprawdę bardzo miło wspominam ten czas. bardzo dobrze się przy nim czulam, jak chyba przy żadnym innym chlopaku do tej pory. jest świetnie zbudowany, i ma w oczach coś co tak mi się podoba.. I jego uśmiech :) 22 sierpnia ma wesele, i poprosił mnie żebym z nim poszła.. naprawdę bardzo chętnie bym to zrobila, ale jest kilka problemow. A mianowicie to, że po pierwsze wolalabym go lepiej poznać. jednak moi rodzice nie pozwalają mi zbyt często wychodzić na miasto.. później on wyjeżdża na 3 tygodnie do Irlandii i wraca tuż przed weselem.. po drugie: rodzice.. wstydzę się im powiedzieć.. nigdy nie rozmawialam z nimi o chlopakach, zdenerwują się jeśli teraz im powiem, że ktoś mnie zaprosił a oni wcześniej nie mieli pojęcia o istnieniu tego chłopaka.. I nie wiem jak im o tym powiedzieć.. I czy się zgodzą... A jeśli ne, to co ja mu wtedy powiem? i trzecia kwestia: nie będę tam znała nikogo oprócz niego . nie wiem czy coś kupić, jak się zachować i w ogóle... nic nie wiem. nie będę się umiała kompletnie zachować.... mam 15 lat, także... niech mi ktoś doradzi co zrobić w tej sytuacji :(

Gość gość
Przedstaw chłopaka rodzicom. Będą wiedzieli, że jak wychodzisz, to z nim. Poznają go. A jeśli pójdziesz, to z nim się złóż na prezent, czy kopertę. Jesteście nastolatkami, nie pracujecie, nie musicie dużo dawać.

Gość gość
jak powiesz rodzicom że masz chłopaka to im to na czachę pójdzie najlepiej powiedz im że twój kolega ma wesele i nie chce sam iść z rodzicami bo mu będzie nudno więc zaprosił ciebie jeżeli chodzi o resztę to ci matka powie co jak co ale moim zdaniem ty i chłopak powinniście kupić prezent jako para lub razem dołożyć się z rodzicami chłopaka piszę to przy założeniu że jego rodzice też są zaproszeni jeżeli tak tym bardziej twoi rodzice nie powinni mieć obiekcji

Gość gość
zgadzam sie powiedz ze kolega cie zaprosil na wesele no i mogli by go poznac, jak cos to nie beda swirowac.

Gość gość
eh pomoże mi ktoś?

Gość gość
Ale moi rodzice są inni... oni powiedzą, że on chce mnie wykorzystać czy coś.. Tym bardziej kiedy dowiedzą się, że nie chodzi do liceum.. I nie dadzą mi chyba kasy na to wesele.. oszczędzanie...

Gość gość
pytałam chłopaka i on powiedział, że sam kupi prezent ..

Gość gość
może jeszcze sukienke niech mi kupi hehe

Gość gość
??