Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznie

Co sadzicie o psach na plazy?

Polecane posty

Gość slonecznie

Bo ja dzisiaj zadzwoniłam po straz miejska

Gość gośćula
W malo tlocznych miejscach ok ale nie w Sopocie np, kolezanka mi ostatnio mowila zebym wziela psa i podzla z nia na basen! Zatkalo mnie bo to raz ze glupota a dws cos nie wierze ze mozna

Gość gość
i bardzo dobrze! Plaża to nie miejsca dla psa, poza tym jaka to męczarnia dla tego zwierzaka w takim upale. Ale niektórzy przechodzą samych siebie i walą do wody z tymi psami normalnie między kąpiących się. Szału można dostać.

Gość gość
Uważam, że taka smażalnia to nie jest dobre miejsce dla psa. Upał, ukrop, zero cienia, jakiś parasol nie wystarczy - pies się męczy i tyle! Jestem na nie.

Gość gość
I co sm na to ?

Gość slonecznie
W głowna plaza,Kolobrzegu,ludzi mnostwo,male dzieci sie bawia,pies 9 godzin na plazy(ja tyle bylam,jak przyszlam to byl,jak zeszlam to jeszcze byl). Zanim zadzwoniłam zdazyl sie przy mnie załatwic 3 razy!!!A ile jak ja nie wiedziałam to nie wiem

Gość gośćula
Glupota i meczarniavdla psa, ja ze swoim jezdze owszem ale na takie dzikdze i rozkladamy sie w cieniu do tego zawsze biore mu wode .

Gość gość
Ja tez dzisiaj byłam na plaży i byl jak byk zakaz wprowadzania zwierzęt a ludzie wlazili z psami :o mnie to osobiście obrzydza jakos, pies sika gdzie popadnie itp

Gość gość
Ludzie ja tam wole 100x bardziej wiekszosc psow niz ludzi! Wy myslicie, ze ludzie na plazy sie nie zalatwiaja? Co drugi sika w morzu, albo za plaza cisnie kupe, a Wy w to wchodzicie! Swoja droga nie rozumiem psow co na plazy sie zalatwiaja - moj pies nigdy nie zrobi "u siebie". Czy bylismy nad morzem (we wrzesniu, pusto bylo) czy nad rzeka w gorach to zeby sie pies zalatwil trzeba bylo go wyprowadzic, bedac csly dzien na dworze :-P dobrze wychowany pies na plazy sie nie zalatwi i tyle. Ale dodatkowo w takie upaly to szkoda zwierzecia...

Gość gość
Ludzie to debile bo w domu gdy maja psy i inne zwierzeta nabywaja domownicy pasozyty!Do tego nie powinno sie miec psow w miejscach publicznych,plaza itp....

Gość gość
To samo, co o dzieciach bez majtek: wstęp kategorycznie wzbroniony powinien być i wysokie kary. Chyba, że to dzika plaża, wtedy hulaj dusza.

Gość gość
gość dziś , debil to jesteś ty. Polecam skorzystać z wyszukiwarki publikacji naukowych i poczytać o tym, jak te "pasożyty" pomagają organizmowi bronić się przed wszelkiego typu alergiami np. i jak nasze wychowywanie dzieci w odcięciu od niemal wszystkiego naturalnego piiiier&doli im podstawy systemu immunologicznego.

Gość gość
A ja wolę na plaży psy niż latające i drące mordę półnagie bachory, które mamuśki wystawiają w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych gdzie popadnie. Niestety większość właścicieli psów zachowuje się rozsądniej niż matki...

Gość gość
"pies sika gdzie popadnie" Ludzie, w tym dzieci też. :o Często kobiety mające miesiączkę i podpaskę wchodzą do morza. :o A sikanie jest na porządku dziennym.

Gość gość
Brzydzi mnie jak widzę psy na plaży. Jesli obok mnie ktos przychodzi z psem to dzwonie na straż miejska . Praktycznie na każdej plaży jest zakaz wprowadzania psów ,

Gość gość
Mieszkam nad morzem i to prawda, że w upały dla zwierzaka to mezarnia.Tylko, że tak jak jtos napisał dobrze wychowanrgo psa mozna wyprowadzić na swoje ptrzeby.W przeciwienstwie do niektórych ludzi , którzy sikaja do morza i robia kupy, wyrzucaja pety na plaży, śmieci i zostawiają po sobie gnoj. Taka miejska szlachta co przyjeżdża wypocząć. Dzieci też latają bez majtek, sikaja przy recznikach albo stawiaja klocki.To mój pies powinien się brzydzic wejść na taki teren...

Gość gość
Jest zakaz wprowadzania psów na plaże . Wiec po co cała ta dyskusja ? Psów na plaży nie powinno być .

Gość Kaja244
Psy nie powinny przebywać na plaży nie dość że się gadzina męczy po porostu przeszkadza ludziom , każdy pies zachowuje się inaczej mimo że pies jest spokojny nigdy nie wiadomo co mu odstrzeli . Zresztą gdzie pies ma się załatwić ? W piasku gdzie bawią się dzieci i rozkładają ludzie . Nie Nie Nie . To nie tyczy się tylko plaży ale np.cmentarza pies olewający grób nie nie nie . Wszystko w swojej granicy . Piesek do parku a nie w takie zatłoczone miejsce.

Gość gość
są plaże gdzie psy MOŻNA wyprowadzać bądź są to WYDZIELONE wręcz fragmenty plaż dla ludzi więc najpierw proponuje obeznać się z terenem. Na mnie też jeden babsztyl SM wezwał, że jestem z psem na plaży po czym okazało się że to ona jest na plaży gdzie psy mają prawo przebywać i mandacik poszedł...

Gość slonecznie
Lezałam na plazy glownej a nie na plazy dla psow :Dplaze dla psow to mamy w Grzybowie a ta glowna przy molo jest dla ludzi!!!

Gość gość
Są miejsca na plaży, gdzue można wchodzić z psem i tam też chodzę z moim psem. Zawsze na wodę i cień zapewniony, kąpie się też w morzu. Kiedy chcemy iść na plażę bez psów, to pies zostaje w pensjonacie.

Gość gość
Acha, dzieci też przeszkadzają na plaży... Sama mam dziecko, ale inne dzieci też mnie drażnią, jak biegają, sypią piachem, piszczą itp. Dla dzieci też zakaz ;)?

Gość gość
Sto razy wole psa na plaży niż drące sie bachorstwo. " maaaama jesc" maaaaama siku" maaaama kup mi popkorn". W miedzyczasie dostane od bachora z piłki/ piasku itp. A mamuśka ma w dooopie i bachor szaleje. Dla dzieci tez powinny być osobne plaże :-P

Gość slonecznie
Tak getta nejlepiej dla dzieci;) ta pani,ktora dostaka mandat za psa zapytala straznika-czy jak wczesniej widziala,ze dziecko zwymiotowalo to tez powinna zadzwonic po straz?przeciez w wymiocinach rowniez sa bakterie Nie wiadomo czy ona tak serio?:O

Gość gość
No rodzic rzygi powinien posprzątać, jak nie to mandat...Moje dziecko ostatnio zrobiło kupę na placu zabaw, więc zebrAłam do worka, ale widzę, że byłam głupia, bo dziecięca kupa może leżeć, ale psia nie :D!

Gość slonecznie
Jeszcze,zeby ten pies jakos tak raz ale on cały dzien sie załatwiał.Caly dzien!!!!bo cały dzień był na tej plaży

Gość gość
Co to za głupie porównanie psa do dziecka? Pies nigdy nie bedzie tak samo ważny jak czlowiek .

Gość gość
Dla Ciebie nie, ale proponuję przejechać się do innych krajów UE, gdzie można iść z psem na smyczy do kawiarni, do marketu czy na plażę i to nikogo nie dziwi.

Gość gość
Co sadze? Jestem przeciwna wprowadzania psów na plaże., Pies na plaży mnie zwyczajnie brzydzi .

Gość gość
A mnie brzydzą obesrane i drące jape bachory. Trzymajcie toto w klatce/ domu, bo nie każdy chce oglądać osmarkane g****o.