Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham bylego faceta a mam meza

Polecane posty

Gość gość

Kocham swojego byłego faceta 11 lat temu byliśmy para jednak rozstaliśmy sie on potem nigdy nie byl w stalym związku przez te 11 lat spotykaliśmy się ja miałam kilku chłopaków lecz zawsze związek rozpadal sie przez niego bo ja chciałam byc z nim a on nie chcial stałego związku zaszlam w koncu w ciaze tezz byla troche nie typowa sytuacja i problem którego jest dziecko wzięłam cywilny z obecnym mężem po urodzeniu spotkałam sie z bylym uczucie wrócili wiem ze jak bylam w ciąży on stal pod moim domem i wszystko o mnie dowiadywal sie od siostry byl zly ze wzięłam w ogóle ten ślub a teraz i ja tego zaluje bo z mężem nam sie nie układa nie mamy własnego mieszkania a u teściów nie chce mieszkać bo nie ma warunków a mąż w ogóle o to nie dba tęsknię za bylym ostatnio nawet zbliżyliśmy sie do siebie bardziej no ale za Malo się spotykamy ciągle tęsknię zaa nim chciałabym z kimś o tym pogadać poprosić o rade co robic?tylko ze tu na tym forum facec***iszą obrażają innych i nie chce takich głupich komentarzy chce z kimś pogadać kto jest w podobnej sytuacji

Gość gość
naucz sie stawiać znaki interpunkcyjne albo chociaż przecinki ok ? to moze ''złapiesz '' NORMALNEGO meza.. Jesteś głupia, ile masz lat ?? max 21 ???????? Facet nic nie zrobil zeby z Toba byc ten Twoj obsrany były, jakby chcial to by z Tobą był glupia babo!!!!!!!!!!!

Gość gość
skoro już tyle z byłym przeszliście - istnieje prawdopodobieństwo, że to może się udać, jeśli obydwoje będziecie chcieć. tylko że mąż pójdzie w odstawkę, a to nie jest tak hop-siup.

Gość gość
Niestety to może być prawdą, on jak miał szansę bycia z Tobą to nie korzystał z niej. Zastanów się czy ta Twoja ` miłość` nie jest ucieczka przed nieudanym małżenstwem...

Gość gość
Nie będę się tłumaczyć ile mam lat nie twój z****** interes!!! I nie jestem glupia pewnie mam iloraz inteligencji większy niz ty wiec bujaj gościu!!!!

Gość gość
Skoro cie ten temat nie interesuje to nie rozumie po co to czytasz?moze idz juz gościu spac i nie pij tyle alkoholu bo juz ci mozg wyzarl!!!!!