Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakąś dobrą tarocistke która doradzi mi w sprawach miłosnych?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na strasznym rozdrożu nie wiem co dalej robić, zmarnowałem mnóstwo czasu i nie mam już go zbyt dużo na założenie rodziny.

Gość gość
?

Gość gość
ja znam..nie wiem czy mail aktualny bo wrozylam sobie rok temu ale warto. najlepsza wrozka ze wszystkich jakie znam, trafiala w sedno zprzyszloscia w 100%

Gość gość
aha a mail to chyba tarocistkaeva@o2.pl

Gość gość
?

''trafiala w sedno zprzyszloscia w 100% '' Innymi slowy zrobilas dokladnie to, co ci doradzila zrobic. Twojej przyszlosci nie mozna zgadnac, bo to od ciebie i twoich dzialan zalezy, jaka ona bedzie. Z przeszloscia tez jej szlo dobrze, czy moze juz nie bardzo?

Gość gość
Weź sobie od razu przygotuj kontakt do dobrego księdza egzorcysty...Naprawdę nie wiesz w co się pakujesz? To ja Ci powiem. W opętanie! Tarot to okultyzm, siły zła. A jak wróżka "trafia w sedno", to masz to zapewnione jak w banku.

W bankach to akurat coraz mniej jest zapewnione... A ja to bym i na ksiedzow egzorcystow uwazala, skad pewnosc, ze to nie jakis ukryty pedofil ktory na mnie celowo demony nasle?

Gość gość
tak wiem ze przyszlosc zalezy od nas ale na niektore rzeczy i tak nie masz wplywu i co wiecej o niektorych rzeczach nie wiesz co np. planuje ci zgotowac inna osoba to taki przyklad a ona wszystko odczytala o przeszlosc nie pytalam , choc sama napomknęła czasami jak cos przy okazji zobaczyła byla jeszcze jedna wrózka, tamta wyzej wrozyla z klasykow i tarota, ta druga ktoprej meila nie pamietam tylko z klasykow ale tez dosc dobrze, jest takim nr 2 a po wrozkach sie nabiegalam

Gość gość
Nie ma szans, egzorcysta musi być czysty. Spowiada się co kilka dni. Inaczej szatan by go zabił, albo publicznie wyśmiał. Mało to było przypadków, jak w grupie wspomagającej ktoś był nie wyspowiadany albo z zatajonymi grzechami a szatan ustami opętanego wyjawił je wobec wszystkich, tak że delikwent wyszedł prawie razem z drzwiami, tak się spieszył?

Gość gość   autor
Ta verde to mi doradź co mam zrobić żebym znalazł kobietę w której się naprawdę zakocham i mógł liczyć z jej strony na choćby częściową wzajemność.

Gość gość
Ja Ci mogę doradzić. Jesteś głupi więc posłuchaj mądrzejszej. Poszukaj koleżanki , bez parcia na związek, szukaj ZNAJOMOŚCI, nie potencjalnej dziewczyny. Byleby była w miarę w Twoim typie. JEŻELI Cie polubi zabierz ją na wesole miasteczko na młot. Albo idzcie w burze na miasto. (ZAPLANOWANE, ALE UDAWAJ ZE NA SPONTANIE,POKAZ SIE JAKO DZENTELMEN) zakochanie gwarantowane;)

Gość gośćszarik
Zenada!

Gość gość   autor
Mam jeszcze w swoim organizmie mnóstwo trucizny i tak banalnie proste rozwiązania w moim przypadku raczej się nie sprawdzą.

Gość gość
?

Gość gość
nie ma takich same oszustki

Gość gość
lepszy psychiatra

Gość gość
Okultyzm to zło.

Gość RozalindaRoza
Zobacz co znalazłam :) Wróżka na telefon http://tarot.net.pl/kontakt/ Sama nie korzystałam ale kto wie? Może akurat powie Ci to co chcesz usłyszeć?

Gość gość
O....to moja pamiętająca o mnie i czuwająca nad moimi finansami jasno widząca Anna. Ale znam taką która jest najlepsza w Polsce, świetnie nawija klientom makaron na uszy. Tylko ostatnio tak się tym makaronem zakręciła, że stała się niewidoczna,a może sprzedaje na bazarze dynie makaronowe.