Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w firmie, gdzie są same młode osoby (20paroletnie). Od paru tygodni pracuje też chłopak, którego większość osób nie lubi, a zwłaszcza menadżerka. Na zebraniu zaczął się nad czymś rozwodzić, faktycznie trochę od rzeczy, szefowa podeszła do niego i i uśmiechając się szeroko pokazała mu przy wszystkich środkowy palec. Dwie laski biły jej brawo. Spytała jeszcze rozbawiona, czy ma na nim ładny pierścionek. Dziewczyny w śmiech. Dwie laski biły jej brawo. Faktycznie koleś jest trochę dziwny, też za nim nie przepadam, ale tak go potraktować przy wszystkich. Co o tym sądzicie?

Gość gość
up

Gość d533453
Ludzie w pracy są różni. U mnie na przykład mają fioła na punkcie szpiegowania tego co robi pracownik w firmie i poza nią... Niektórzy podglądają mnie przez kamery zainstalowane na korytarzach oraz w routerach/laptopach - patrzą gdzie idę to i oni tam mnie nachodzą(zachodzą).... Nic nie dzieje się przypadkowo. Sztuczne zachodzenie drogi to u nich codzienna praktyka. Albo dzwonią z zapytaniem czy robię to a to... pomimo, że gapią się na mój pulpit bez przerwy.

Gość gość
ok, ale Twój głos lekko nie w temacie. Co do samego tego co napisałeś, to jest to chore bez dwóch zdań.

Gość gość
a co myślisz o zachowaniu menadżerki?

Gość gość
Gdyby to mi pokazała ten palec, kilka godzin później miałaby go połamanego, urwanego i wepchniętego głęboko w od byt.

Gość gość
taa jasne, na kafe to każdy odważny jak pies za siatką. W rzeczywistości jest co innego...

Gość gość
Ja na miejscu tego chłopaka poszłąbym w cholerę. Menadżerka faktycznie pokazałą swoją klasę, o bosze co za kobieta !!!! Powinna być wysłana na szkolenie personalne. W paru miejscach pracowałam ale czegoś takiego nie spotkałam.

Gość gang stalked
Wygląda to na mobbing. Są kraje w których prześladowanie w miejscu pracy uznawane jest za przestępstwo.

Gość gość
gadacie o przepisach, mobbing, a życie życiem i wiadomo, że w różnych pracach jest różnie.