Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uszwegregujcie te zawody wg najbardziej prestizowego do najmniej

Polecane posty

Gość gość

chodzi o kobiete, wiek 25-30 recepcjopnistka w hotelu 3 gwiazdkowym kasjerka na stacji BP fryzjerka z dobrego salonu asystentka prezesa w firmie budowlanej sredniej wielkosci pracownica z okienka Poczty Polskiej

Gość gość
wszystko jeden chuj

Gość gość
Znajdź faceta bo brak dymania ci szkodzi.

Gość gość
...

Gość gość
-asystentka prezesa - pracownica poczty - recepcjonistka w hotelu - kasjerka - fryzjerka

Gość gość
asystentka prezesa w firmie budowlanej sredniej wielkosci pracownica z okienka Poczty Polskiej recepcjopnistka w hotelu 3 gwiazdkowym fryzjerka z dobrego salonu kasjerka na stacji BP Tyle że kierowałam się opinią publiczną raczej niż własną, osobiście mam awersję do korzystania z Poczty Polskiej, gdybym miała wybierać nie wg prestiżu tylko tego, co wg mnie jest bardziej godną podziwu pracą, to fryzjerka byłaby druga albo pierwsza, bo mam znajomą fryzjerkę i wiem ile trzeba się narobić, żeby być dobrym fryzjerem, w dodatku to jest ciągły rozwój bo jak się chce być dobrym to trzeba stale nowych rzeczy się uczyć na włosach, natomiast przyuczenie kogoś do pracy na Poczcie z pewnością nie wymaga tyle czasu i wysiłku, że już nie wspomnę o inwencji.

Gość gość
przeciez to wszystko jest to samo :O jak ktos moze uwazac, ze bardziej prestizowa jest sekretarka od sprzedawczyni?? a fryzjerka ma przynajmniej fach w reku w przeciwienstwie do parzalnicy kawy czy wystukujacej ceny na kasach.

Gość gość
Od kiedy praca asystentki wymaga umiejętności tylko parzenia kawy?

Gość gość
od zawsze 😴 moge dodac jeszcze rozkladania nóg, ale nie bądźmy wulgarni :O

Gość gość
Ja byłam asystentką i nie parzyłam kawy ani nie rozkładałam nóg. Za to oprócz standardowych obowiązków typu prowadzenie kalendarza, odbieranie telefonów, umawianie spotkań z kontrahentami, itd. przygotowywałam prezentacje na spotkania, zdarzało się, ze je wygłaszałam przed zarządem :O prowadziłam rozliczenia, robiłam zestawienia, pisałam raporty. Bylam asystentką dyrektora w dużej firmie w Warszawie