Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przejelam sposob myslenia facetow

Polecane posty

Gość gość

juz nie jestem romantyczka,nie wierze w milosc. przejelam sposob myslenia facetów-seks, przyjemnosci na pierwszym miejscu, symulowac milosc, w razie klopotow wiac... relacje z nimi traktowac powierzchownie, jak zabawe, wykorzystać, jeżeli mieć dzieci to nie prac im mózgów,,nie zamierzam byc typową stłamszona kobitka na utrzymaniu faceta w zamian za brak szacunku itp nie lubie klamstwa,zle mi sie zyje nie w zgodzie ze soba, teraz po tylu zranieniach udaje mi sie trzymac emocje na wodzy,manipulowac ludzmi, jestem inteligentna i to wykorzystuje,nie oszukuje sie i z jednej strony latwiej zyc, ale z drugiej tak pusto...faceci sa beznadziejni.

Gość gość
jesteś super, tak trzymaj:D

Gość gość
Autorko to moze umowimy sie na yebanko, zrobie ci minetke. Co ty na to ?

Gość gość
Jestem za, podaj namiary.

Gość gość
Tak? A co dostane w zamian? nie wiem czy jestes dobry,a kota w worku brac i ufac na sloowo,sorrrrry nie.przystojny chociaz jestes?

Gość gość
Haha niewierze, podaj swoje ?

Gość gość
:D moge miec na pstrykniecie palcem kogokolwiek nie z sieci, wiec nie badzcie naiwni napaleni durnie

Gość gość
Ja tez moge miec kazdą. Hehe dzisiaj jedna na plazy do kolezanek powiedziala wow jak przechodzilem i wlepiła sie we mnie. Chciałem tylko sprawdzić czy aby napewno przejełas męski sposob myslenia czy ci sie tylko zdawało :)

Gość gość
Jesteś facetem, dlatego mam małe pytanko, dlaczego facet woli całkowicie urwać kontakt z dziewczyną niż się z nią spotkać i powiedzieć że z nią zrywa?????

Gość gość
Żal mi cie autorko, swoja glupote mylisz z madroscia.

Gość gość
To że wykorzystuje facetów nie jest równoznaczne z tym że leci na każdego. I kto tu jest głupi? Wiadomo, napaleni faceci. Facet też nie poleci na każdą więc skoro autorka przejęła ich sposób myślenia to niby dlaczego ma się umawiać z jakimiś frajerami z kafeterii na"yebanko"? Ty byś się umówił jakby jakiś troll się zaoferował? Bo wydaje mi się że chcieliście autorkę tylko poniżyć bo ośmieliła się żyć jak facet.

Gość gość
madrosc a inteligencja to dwie rozne sprawy

Gość gość
a wiadomo - nam kobietom tego nie wolno, wy nas możecie wykorzystywać, trzymać w garści po kilka kobiet, oprócz tego koła zapasowe a wszystkie wasze zapchajdziury (sorry za wyrażenie) mają być wierne i wierzyć w kłamstwa o miłości ha ha. Faceci naprawdę oczekują tego że kobieta ma być zakochana nawet jeśli sami nic nie czują, to nie żart.

Gość gość
Nie jesteś w stanie przejąć sposobu myślenia facetów, bo wszystko co o nas napisałaś, to typowe stereotypy, którymi posługują się kobiety chcą zwalić winę za swoją głupotę i całe zło tego świata na facetów.

Gość gość
autorka to puszczalska, która wzoruje się na ru/cha/czach a nie mężczyznach

Gość gość
mowisz o tych brzydkich pantoflarzach ktorzy nie sa k*****arzami, ale tylko i wylacznie z musu a nie z wyboru???

Gość gość
gość dziś mowisz o tych brzydkich pantoflarzach ktorzy nie sa k*****arzami, ale tylko i wylacznie z musu a nie z wyboru??? x Nawet nie ma sensu z tobą rozmawiać bo jesteś zwichrowana na umyśle. Można być całkiem przystojnym z fajnym charakterem i nie sypiać z kim popadnie i takich mężczyzn jest wielu ale was tylko pukacze interesują

Gość gość
znam tez brzydkich *****czy i przystojnych mezczyzn ktorzy nie musza dowartosciowywac sie w tak plytki sposob do *****nka nie trzeba byc mega przystojnym, te kobiety tez nie sa zazwyczaj

Gość gość
Autorko, rozumiem Cie dosc dobrze, tylko nie wiem czy takie podejscie jest dobre czy nie... Dostalam tez od facetow nie raz, wielu z nich nie jest wart ani jednej lzy. Chcialabym byc jednak znow ta dziewczyna, ktora bylam kiedys...

Gość gość
Autorka To co podbijasz na bajere ?

seks, przyjemnosci na pierwszym miejscu, symulowac milosc, w razie klopotow wiac... relacje z nimi traktowac powierzchownie, jak zabawe, wykorzystać <><><> Przy okazji dorobić się kiły, rzeżączki, chlamydiozy, HPV i co gorsza HIVa :P